HELSE- OG VELVÆRE

Ta vare på huden i vårsolen

Å ta seg en pause ute i sola er herlig. Bare husk å ta vare på huden din i vårsolen. Vi har funnet frem noen tips til solkremer fra våre butikker på Røa Senter.

Pass på huden i vårsola. Lunt får du det med varme pledd og lammeskinn fra Nille.

VITA

Korres Yoghurt Face & Eyes Fragrance Free Sun Cream SPF50 Transparent

Den ultimate solkremen for sensitive øyne. Oftamologisk og dermatologisk testet. Ingen svie/rennende øyne. Trekker raskt inn i huden uten å oppleves klissete. Egner seg også godt for menn med skjegg da den er lett å fordele. Solkremen er både vann- og svetteresistent, tetter ikke porene og beskytter mot forurensning fra frie radikaler og fotoaldring fra både sol og pc-skjerm. Uten duft og helt uten parfymestoffer. UVA & UVB filter.

FREDRIK & LOUISA

Clarins Youth-Protecting Sunscreen SPF30

Clarins Youth-Protecting Sunscreen SPF30 er en fuktighetsgivende solkrem med SPF30 for ansiktet. Den smelter inn i huden, og etterlater en touch av matt finish. Irriterer ikke øyeområdet. Vannresistent. Solkremen kombinerer solfiltre som gir beskyttelse mot UVA- og UVB-stråler, og forebygger fremveksten av mørke flekker og dype linjer.
Passer alle hudtyper.

FREDRIK & LOUISA

Biotherm
Lait Solaire SPF50

Biotherm Lait Solaire er en solkrem med faktor 50. Kan brukes til både kropp og ansikt. Solkremen passer til alle uansett hudtype og alder. Beskytter effektivt mot solen (UVA & UVB), og fukter huden samtidig. Den trekker raskt inn i huden uten å etterlate hvite merker. Inneholder duftnoter av sitrusekstrakter.

Pynt opp badet med nye håndklær fra Kid Interiør.

VITUSAPOTEK

REN Clean Screen Mineral SPF30

REN Clean Screen Mineral SPF30 er en mattende solkrem til ansikt som beskytter mot bredt spekter: UVA og UVB med kun fysisk filter. Den bruker non nano-zink okside for å være renest mulig for jordkloden. Den inneholder risstivelse for å matte ned huden. Emballasjen er miljøvennlig med resirkulert plast. Produktet er vegansk. Cruelty free.

VITUSAPOTEK

Cosmica Sun Kids Lotion SPF50+

Solkrem med SPF50 tilpasset barns ekstra sensitive hud. Lotionen trekker raskt inn i huden, uten å være klissete og kan påføres våt hud. Lotionen er ekstra vann- og sandresistent. Inneholder kombinasjonsfilter og har bredespektrede og fotostabile UV-filtre som beskytter mot UVA- og UVB-stråler. Inneholder Triple Moist Complex som gir umiddelbar, intensiv og langvarig fuktighet i dybden. Inneholder ikke alkohol, fargestoffer eller parfyme. Dermatologisk testet.


Foto og kilde: Vitusapotek, Fredrik & Louisa, VITA, Kid Interiør, Nille