Hva skjer

Summer field with white daisy flowers . Flowers background.

Siste nytt

Velkommen til Røadagene 13. – 15. juni

Vi ønsker velkommen til våre tradisjonsrike markedsdager på Røa 13. - 15. juni. Det blir koselige dager med spennende nyåpninger, aktiviteter for barna, markedstelt og underholdning. Vi er i full gang med programmet for dagene, så følg med når vi oppdaterer her.

Ostekake med sitrongele

Matglede

Kaker til konfirmasjonen og andre store festdager

Med festpyntet bord, vakre blomster, deilig mat og ikke minst, gode kaker, gleder vi oss til feire festdager med gode venner og familie. Hos Baker Hansen på Røa Senter kan du få bestilt flotte festkaker, og på meny.no finner du mange gode oppskrifter til favorittkaken.

77-384 Vårfestival web ny

Siste nytt

Velkommen til Glade maidager på Røa Senter

Møt våre helse- og velværeaktører på stands

dessertpizza-med-fiken-og-blamuggost

MENY

Grønt på grillen

Om sommeren kan vi glede oss over frukt og grønnsaker i sesong, som er kortreiste og smaker nydelig. Det finnes også grønne herligheter som vi kan legge på grillen nå om dagen.

Pizza kan man faktisk grille, og hva med å lage en skikkelig god dessertpizza med friske sommersmaker av fiken og nektarin?

Endelig helg skalldyr
Skalldyrfat

Matglede

Matdestinasjonen Røa Senter

Våre spisesteder er nå tilbake med ordinære eller utvidede åpningstider. Velkommen til et hyggelig måltid hos oss, eller ta med hjem, til parken eller stranden. I ferskvaredisken hos MENY finner du gode råvarer, et spennende, stort utvalg og masse matglede. MENY har ferdige salater, salatbar og varmretter som er lettvint og perfekt å ta med seg når du er på farten.

211079105888,210600045070

HELSE- OG VELVÆRE

Ta vare på huden i vårsolen

Å ta seg en pause ute i sola er herlig. Bare husk å ta vare på huden din i påske- og vårsolen. Vi har funnet frem noen tips til solkremer fra våre butikker på Røa Senter.

9_Rosebukett_1080x1080

Mester Grønn

Slik får du blomstene til å vare ekstra lenge

Ingenting er som en vakker rosebukett. Slik bør du stelle blomstene så du får glede av de lengst mulig! Gjør klar en ren vase med kaldt vann og holdbarhetsmiddelet som følger med blomstene. Rens stilkene for ev. torner og blader. Snitt stilkene på skrått et par centimeter med en ren snittekniv, aldri saks eller brødkniv. Dette fordi snittet skal være så rent som mulig.

Close up view of jack russell terrier manicure

Musti

Sjekk potene og klipp klør hos Musti

virgin-appletine

MENY

Alkoholfrie drinker

Hos MENY finner du stort utvalg alkoholfrie alternativer til julens fester fra lokale leverandører. Kanskje kan det være spennede å prøve en alkolholfri velkomstdrink? På meny.no finner du mange spennende oppskrifter på alkoholfri drikke til jule- eller nyttårsfesten. Vi har plukket ut noen for inspirasjon til en frisk velkomstdrink.

Endelig helg skalldyr
Skalldyrfat

Matglede

Røa Senter – en matdestinasjon

Ta en titt på vår folder med nydelig vintermat! Hos oss finner du MENY Røa, med sitt brede utvalg og flotte ferskvare med de beste råvarene. Stikk innom Baker Hansen for ferske bakervarer og god kaffe, digg pizza og hamburger finner du hos familierestauranten Kompis og nydelig sushi hos Japoniis Sushi.

Hostkrans_9861_f

Siste nytt

Kranser du kan lage selv

Pynt opp inngangsparti og døren med høstfarger! Lag en vakker høstkrans selv. Bruk naturen, plukk blader og vintergrønne grener, og kombinér det med høstblomster du får kjøpt i blomsterbutikken. Mester Grønn har masse inspirasjon. La deg inspirere av høstkransene Mester Grønn har laget nedenfor, og skap det uttrykket du selv ønsker.

lunsjmuffins-med-spennende-fyll

Siste nytt

I matpakken

Tips til varierte matpakker, som gir et hyggelig avbrekk og energipåfyll midt på dagen. Grove muffins med grønnsaker, grove pannekaker med frukt, grove pizzasnurrer, pastasalat, middagsrester eller wraps med forskjellig fyll. Her er det bare å bruke fantasien, eller stikk innom MENY Røa, for gode tips og råd – og de beste råvarene!