Hva skjer

77-375 Åpningstider jul IG frontbilde

Siste nytt

Søndagsåpent og andre åpningstider i desember

77-373 advent på røa IG u tekst

Siste nytt

Advent på Røa

Lørdag 2. desember arrangeres ADVENT PÅ RØA for rundt 15 året. Dette er et felles arrangement for hele vår bydel - et familiearrangement for store og små. Dagen begynner med Nisseorkester og ansiktsmaling med Nissemor på Røa Senter, det fortsetter på Røa Torg med taler, underholdning og utdeling av Røas Ildsjelpris, før vi tenner våre fakler og går i tog opp til Røa Kirke. Her blir julegranen tent og det serveres julegrøt i meningshetssalen.

juletopp

Siste nytt

Hva skjer på Røa i desember

Vi gleder oss til julen på Røa, og i hele desember vil det skje en masse rundt omkring i nærmiljøet vårt. Her finner du en oversikt over hva som skjer på Røa Senter, og alle de hyggelige aktivitetene vi planlegger. Save the dates - ta med hele familien til Røa og kos dere.

2. desember
Juletresalget utenfor Meny-garasjen. Vi serverer gløgg, pepperkaker ved bålpannen

Advent på Røa
- Nissemor kommer og maler ansiktsmaling kl 11-15.00
- Nisseorkesteret til Voksen skolen spiller kl. 13.30
- Vi møtes på Røa Torg til underholdning og overrekkelse av Ildsjelprisen
- Fakkeltog
- Julegrantenning i kirkeparken

Se mer her

Hostkrans_9861_f

Siste nytt

Kranser du kan lage selv

Pynt opp inngangsparti og døren med høstfarger! Lag en vakker høstkrans selv. Bruk naturen, plukk blader og vintergrønne grener, og kombinér det med høstblomster du får kjøpt i blomsterbutikken. Mester Grønn har masse inspirasjon. La deg inspirere av høstkransene Mester Grønn har laget nedenfor, og skap det uttrykket du selv ønsker.

Endelig helg skalldyr
Skalldyrfat

Matglede

Matdestinasjonen Røa Senter

Våre spisesteder er nå tilbake med ordinære eller utvidede åpningstider. Velkommen til et hyggelig måltid hos oss, eller ta med hjem, til parken eller stranden. I ferskvaredisken hos MENY finner du gode råvarer, et spennende, stort utvalg og masse matglede. MENY har ferdige salater, salatbar og varmretter som er lettvint og perfekt å ta med seg når du er på farten.

77-292 Juleprofil_pepperkaker

Siste nytt

Tid for pepperkakekos

virgin-appletine

Matglede

Alkoholfrie drinker til jule- og nyttårsfesten

3for2_amaryllisFerrari_ilex_furu_1080x1080

Mester Grønn

Blomstrende julegaver

Endelig helg ost samlebilde

Siste nytt

Ostens dag

Siste fredag i oktober er det ostens dag. Hva med å feire ost, fredag og helg med et herlig ostefat fra den rikholdige disken med håndskåret ost fra MENY. Marmelader, chutney og nøtter er godt tilbehør, sammen med frisk frukt og bær som druer, jordbær og pære.

Rosa_sloyfe_designpin_6658_f_s

Siste nytt

Støtt Rosa sløyfe!

Bli med og støtt Rosa sløyfe-aksjonen og den livsviktige brystkreftforskningen. Hos Mester Grønn får du kjøpt flotte Rosa sløyfe-produkter i hele oktober.

gryte_11015

Siste nytt

Nå er det tid for lam

I ferskvaredisken hos MENY bugner det av sesongens ferske lam - lammelår, fårikålkjøtt, lammestek og lammekoteletter. Det norske lammekjøttet er i særklasse, med dyr som beiter saftig grønt gress og ville vekster, som gir kjøttet en ekstra god smak. Tips til tilberedning og gode råd får du hos de ansatte i ferskvaren, eller la deg inspirere av disse tipsene. Godt måltid!

IMG_7306-kopi

Siste nytt

Sett blomsterløk nå på høsten