Musti

Aktiv fritid med hund

Aktive hunder er glade hunder! Trening med hund er morsomt både for hund og eier, og hunder i alle aldre og raser har godt av å få litt trening anpasset etter hundens behov og kapasitet. Uansett om du trener til en konkurranse eller for moro skyld, så har Musti dyrebutikk mange produkter som gjør hundetreningen både enkel og morsom. 

Trixie Sykkelsett til store hunder

Har du muligheten – ta med hunden på sykkeltur disse herlige vårdagene. Hos Musti dyrebutikk har de sykkelsett også til større hunder! Solid skaft, kort line og en fjær som demper brå stansing eller uventede bevegelser. Kobbelen har en sikkerhetslås som åpner seg ved brå belastning, og skaftet har refleks.

Trixie jordskrue perfekt i parken og i hagen

Trixies jordskrue er en praktisk løsning for kortvarig festing av hunden, som for eksempel i et hageområde. Den skrus med kraft ned i bakken, som helst bør være fast, og hunden festes med en sikker kobbel til ringen i kroken. Kroken er i galvanisert stål.

Perfekt til fartsfylt lek

Little&Bigger TPR Frisbee kommer til å bli din hunds nye favoritt i lekeskuffen. Frisbeen er lagd av et fleksibelt materiale, og er snill mot både munn og tenner! Passer perfekt til hunder som liker å løpe og hente leker. Kommer i to størrelser: 18,5 cm og L 23 cm. 

Pro Dog Bungee – mange hunders favoritt!

Pro Dog Bungee Mopp med gummiball er den perfekte leken til belønning og aktivering – gir deg og din hund mange morsomme lekestunder sammen. Leken har mange ulike og praktiske funksjoner. Lett å kaste og hente med håndtaket og stabil gummiball. Med mykt mikrofibermateriale som lokker til lek og rampestreker. Håndtaket har en elastisk del som demper trykk, noe som gjør leken mer sikker. Leken er lett å holde ren, med lyse farger slik at den er enkel å finne i terrenget, i snø eller i gresset.

Noen av våre kjæledyr er sterkere enn vi tror. Hold hunden under oppsyn når den leker og ta vekk leketøyet om det går i stykker. Tenk på å tilpasse størrelsen på leketøyet etter hvor stort dyret ditt er.

Feel Active Pro godbitpose

Disse godbitposene med medfølgende belte er god praktisk hjelp under hundetrening, og for å gi belønninger under daglige turer. Disse er litt større i størrelse og har en glidelås som gjør at du kan ha med deg telefon og nøkler uten at de blir griset til. Den har også en praktisk liten lomme i front til bæsjeposer og klikker!

Og husk, vi hundeeiere må alltid ta ansvar og plukke opp etter hunden vår. Da blir det hyggeligere å ferdes ute for alle.

Earth Rated med Knytehåndtak

Earth Rated hundeposer med knytehåndtak er de perfekte økovennlige hundeposene til den miljøbevisste hundeeier. Pakken inneholder 120 poser.


Foto og kilde: musti.no