Vitajentene tipser oss om sine favoritter!

Daglig leder Kristin Bogstad på VITA har tatt en prat med Maria Wergeland Andersen, som også jobber på VITA, om hennes skjønnhets-favoritter. Les Maria sine gode tips til god hudpleie.


Ole Henriksen
Find your balance oil control cleanser

Har lenge vært en viktig del av min hudpleierutine. Dette er en dyprensende rens, og den fjerner all sminke uten at den tørker ut huden. Jeg har kombinasjonshud som lett får urenheter, men jeg har aldri hatt mer balansert og sunnere hud enn når jeg bruker denne rensen. Best av alt er det et rent produkt, helt fritt for sulfater, parabener og parfyme. Definitivt en av mine favoritter fra VITA!


Korres
Showergel
Bergamot pear

Duften er helt vidunderlig. Denne er effektiv og pleiende, og gir en frisk start på dagen. Den er full av vitaminer og antioksidative enzymer, så jeg føler virkelig at jeg gjør noe godt for huden min ved å bruke dette produktet. 

St Tropez gradual tan watermelon
everyday body lotion

Her ble jeg virkelig imponert! Med denne fikk jeg en naturlig, glødende brunfarge som varte. Fuktighetskremen har en frisk duft av vannmelon, ga meg ingen skjolder men masse fukt og glød. Denne kan jeg enten bruke som en bodylotion som gir litt farge etter dusjen, eller som en fuktighetsgivende selvbruning der jeg kan bygge opp brunfargen. Denne scorer høyt i stjerneboken min!


Erborian Bamboo
Waterlock Mask

Jeg har alltid vært en stor fan av ansiktsmasker, og jeg har i lang tid prøvd å finne den perfekte fuktighetsgivende masken. Til slutt fant jeg endelig. Denne kan bruker på to måter – enten som en leave on behandling der den får virke over natten, eller som en intensiv maske der den får sitte på huden i ca 10 minutter. En viktig ingrediens i dette produktet er bambus, som jobber for både å tilføre og bevare fuktighet i huden. Denne masken fungerer fantastisk for min sensitive hud og gir huden min næring, fukt og glød. 

Maybelline
FIT me concealer

For meg skal en concealer ha lett konsistens, god dekkevne og oljefri formula – denne concealeren har alt dette. Denne dekker alt av mørke ringer og urenheter, samtidig som den ser naturlig ut og føles lett på huden. Jeg har prøvd andre concealere men faller alltid tilbake til dette pålitelige produktet. 


Foto: VITA