fbpx
 

Vi lyser opp desember

I år vil vi lyse ekstra opp adventstiden, og lysdekorasjonene lager vi selv.

Førjulstiden i år ble ikke fylt opp med sosiale aktiviteter slik i hadde tenkt. Det meste ble avlyst, men det er desto koseligere å sette igang med aktiviteter i hjemmet. La kreativiteten boble over, og sett av tid til hyggelige førjulsaktiviteter. Dørkranser, adventsdekorasjoner og mosekuler er annen dekorativ pynt du kan lage selv. Det trenger heller ikke være så komplisert.

Ta med barna ut og finn naturmaterialer, som kongler, kvister og granbar. Stikk innom Mester Grønn, Nille og KID og kjøp med dere tau, fat, lys, gulltråd, papir mm. 

Førjulstiden – som noen kanskje synes ble litt kjedeligere i år – kan nå bli veldig hyggelig med store og små i familen som sammen skaper husets pynt og ikke minst hjemmelagde gaver til resten av familien.

 

 

Sammen med disse barna lagde vi enkle lysdekorasjoner med hvite kubbelys, og naturmaterialer som kongler og granbar. Naturmaterialer er supert å bruke i enkle juledekorasjoner, som du kan lage sammen med barna. Tomme syltetøysglass kan også brukes til å lage søte lyslykter av. 

Husk at dette er brennbare materialer, så vær alltid til stede når du tenner lys.

 

 

I adventsdekorasjoner kan du også bruke LED-lys eller Classic telysholdere fra Mester Grønn, lekkert og naturtro sammen med granbar, kongler og julepynt.


 

Enkelt, sart og vakkert fra NILLE.

 

Foto: limedesign.no, Mester Grønn, Nille