fbpx
 

Vi lyser opp desember

I år vil vi lyse opp adventstiden, og lysdekorasjonene lager vi selv. Førjulstiden i år blir ikke fylt opp med sosiale aktiviteter, og vi får desto mer tid til å gjøre hyggelige ting og skape nye minner og tradisjoner med de nære og kjære. La kreativiteten boble over, og sett av tid til hyggelige førjulsaktiviteter. Dørkranser, adventsdekorasjoner og mosekuler er annen dekorativ pynt du kan lage selv. Det trenger heller ikke være så komplisert. Bruk gjerne materialer du har, finn naturmaterialer ute, som kongler, kvister og granbar, eller stikk innom Mester Grønn – her får du kjøpt ferdige DIY-pakker med det du trenger for å lage julepynt av friske planter. Mester Grønn har pakker for å lage mosekuler i ulike varianter og to ulike kranser.

Sammen med barna lagde vi enkle lysdekorasjoner med hvite kubbelys, og naturmaterialer som kongler og granbar. Naturmaterialer er supert å bruke i enkle juledekorasjoner, som du kan lage sammen med barna. Plukk med fra søndagsturen, så har du det klart. Tomme syltetøysglass kan også brukes til å lage søte lyslykter av. 

Husk at dette er brennbare materialer, så vær alltid til stede når du tenner lys.

I adventsdekorasjoner kan du også bruke LED-lys eller Classic telysholdere fra Mester Grønn, lekkert og naturtro sammen med granbar, kongler og julepynt.


Enkelt, sart og vakkert fra NILLE.

Foto: limedesign.no, Mester Grønn, Nille