Våre sommerfavoritter

Sommeren er her og snart ferietid – og vi håper på deilige og late dager ved strandkanten. Etter fjorårets knallsommer, er det kanskje tid for en liten oppgradering både når det gjelder solbeskyttelsen, sommertekstiler eller strandlekene til de minste.

 

GJØR SOMMERKUPP HOS NILLE

Legg gjerne turen innom Nille sin flotte butikk på gateplan. Her er butikken fylt opp med det meste man trenger til en herlig sommerdag. Og nå er det 50 % på alle vår- og sommervarer! Gjør et kupp på store badehåndklær med mønster eller sommerlige motiver, matchende strandmadrasser, kjølebagger til å holde mat og drikke kaldt, piknikkkurver og piknikkutstyr, strandleker og morsomme baderinger. Nille har også lansert en ny serie miljøvennlige engangsprodukter uten plast, der du kan velge mellom produkter produsert av ubleket papir, sukkerrør eller PLA – et materiale laget av fornybare ressurser som er 100 % nedbrytbart.

 

Husk solbeskyttelse hos VITA

Sol og varme dager er herlig, men pass på huden! Bruk solkrem for å unngå solskader og tidlig aldring. Glem ikke å beskytte leppene med en solstift eller leppepomade med faktor. På gateplan ligger også VITA. Her finner du et stort utvalg solbeskyttelse til å dekke dine behov – solkremer og sprayer for de aktive, for ansiktet, for sensitiv hud og produkter for en dypere brunfarge. Det er ikke alltid så lett å få smurt barnet inn med solkrem, så et tips fra VITA er å smøre barna godt inn med solkrem før du drar ut, og så ta med en spray på stranden. Det er alltid lurt å smøre flere ganger utover dagen. Smør gjerne kroppen inn med After Sun etter en dag i solen, for å gi huden fukt, næring og en farge som sitter lengre. Hos VITA finner du Sun Camilla Pihl sin nye sol-serie, og avslutt gjerne dagen med en deilig ansiktsmaske som tilfører huden fuktighet og deilig næring.

Brun i skyggen

Et stort utvalg solkrem finner man også hos Fredrik & Louisa inne på senteret. Er du blant dem som ikke er så glad i å være direkte i solen, men alikevel ønsker en frisk brunfarge, så finnes det en rekke gode selvbruningsprodukter for kropp og ansikt. Fredrik & Louisa Røa fører bl.a. Clarins sin sol-serie, og her finnes både solpleie og self-tan. Ta en prat med jentene på Fredrik & Louisa for gode råd om hvilke produkter som passer deg og dine ønsker.

 

Ikke glem øynene

Gode solbriller er et must. De skal beskytte øyne våre mot UV-stråling fra solen. På gateplan ligger Interoptik, som kan hjelpe deg med solbriller til sportsaktiviteter eller en trendy cafebrille, solbriller med styrke eller solbriller til barn. Her får du gode tips til briller som kan beskytte øynene til barna under aktiv lek og fritid, og samtidig sitter godt og er CE-godkjente. Butikken har en rekke kjente merker til barn, dame og herre. Stikk innom for å se sommerens hotteste brilletrender!