Siste nytt

Torsdag 13. juni åpnet Bull Ski & Kajakk sin flotte butikk i nye lokaler på Røa Senter.

Bomkjøp er det dyreste du som kunde kan gjøre. Vi i Bull har gått på ski som er for stive, vi har frosset i superundertøy som ikke fungerer, vi har sklidd på sleipe røtter med dårlige løpesko, vi har kantret i grov sjø med kajakker og vi har ødelagt utrolig mange sykler. MEN heldigvis har vi også hatt utrolige fine opplevelser i utstyr som fungerer. Det er kun det siste som er å finne i våre butikker. 

I våre butikker skal du kun finne produkter vi kan anbefale fordi vi har testet det selv. Få varegrupper, ski, kajakk, sykkel og løp, og ekstremt aktive ansatte gjør dette mulig. Noen tror nok at Bull da kun er for de som er svært aktive, men dette er helt feil. Vi har et enormt utvalg (på de få varegruppene) og du finner et enormt vareutvalg til nettopp deg enten du er på landslaget eller kun koser deg på tur.

Og selvfølgelig er vi også stolte av at Norges ypperste elite benytter seg av vår kompetanse. For eksempel steinsliper vi skiene for rubbel og bit av landslagsløpere på ski. Vår testarena er her World Cup, VM og OL. Svært få av oss trenger ski på dette nivået, men det beviser i hvert fall at vi vet hva vi snakker om.  


Kilde: Bull Ski & Kajakk