fbpx
 

STØTT ROSA SLØYFE

Hos Mester Grønn får du i hele oktober kjøpt flotte Rosa sløyfe-produkter, der en del av salgsbeløpet går til aksjonen.

To kvinner som får brystkreft har noe til felles, men er allikevel ganske forskjellige. Akkurat sånn er det med brystkreft også. For ingen får nøyaktig den samme kreftsvulsten. En behandling som fungerer for en, kan ha liten effekt hos andre. Persontilpasset brystkreftbehandling skal sørge for at alle får den behandlingen de responderer best på.

Midlene fra årets Rosa sløyfe-aksjon skal gå til forskning på persontilpasset brystkreft-behandling. For alle har rett til å få den kreftbehandlingen som er best for dem. Derfor sier vi ja til rosa forskjellsbehandling.

Gi din støtte – kjøp et Rosa sløyfe-produkt
Hos Mester Grønn får du kjøpt Rosa sløyfe-buketter og roser, der en del av salgsbeløpet går til aksjonen. Både buketten og rosene er Fairtrade-merket, noe som gjør at blomstene har en ekstra stor betydning for enda flere mennesker.

Rosa sløyfe-kolleksjonen består i tillegg av økologisk epledrikk, sjokoladekuler, telys, og miljønett. Ønsker du å kjøpe andre produkter er det allikevel mulig å gi et bidrag til aksjonen.

Hos Mester Grønn får du også kjøpt Kreftforeningens Rosa sløyfe-pin som i år er designet av Dorthe Skappel og døtrene Maria og Marthe.

Så bli med på laget og vis omtanke for brystkreftrammede i oktober.

 

 

Rosa sløyfe-bukett 300,- bidrag 25,-

Rosa sløyfe-roser 200,- bidrag 25,-

Rosa sløyfe-epledrikk 90,- bidrag 10,-

Rosa sløyfe-sjokoladekuler 70,- bidrag 10,-

Rosa sløyfe-telys 50,- bidrag 10,-

Rosa sløyfe-miljønett 30,- bidrag 10,-