fbpx
 

STØTT ROSA SLØYFE-AKSJONEN

En rekke av våre butikker er med på Rosa sløyfe-aksjonen. Handler du Rosa sløyfe-produkter er du med på å støtte en viktig sak. Målet med Rosa sløyfe-aksjonen er å vise solidaritet med brystkreftrammede, spre informasjon og øke kunnskapen om brystkreft samt å støtte brystkreftforskning. Tidlig oppdagelse av brystkreft er tema for aksjonen i 2021.

Gi din støtte – kjøp et Rosa sløyfe-produkt FRA MESTER GRØNN

Hos Mester Grønn får du kjøpt Rosa sløyfe-buketter og roser, der en del av salgsbeløpet går til aksjonen. Både buketten og rosene er Fairtrade-merket, noe som gjør at blomstene har en ekstra stor betydning for enda flere mennesker.  Rosa sløyfe-kolleksjonen består i tillegg av økologisk epledrikk, sjokoladekuler, telys, og miljønett.  Du får også kjøpt Kreftforeningens Rosa sløyfe som i år er designet av moteskaper Nina Skarra.

Når du kjøper et Rosa sløyfe-produkt hos Mester Grønn får du med et kort du kan gi videre til en av dine kjære som en påminnelse om å sjekke seg. 

SE VIDEO MED LANGRENNSJENTENE


Kid Interiør støtter Rosa sløyfe-aksjonen

Hvert år bidrar vi med inntektene fra salget av årets pin og egendesignede Rosa sløyfe-produkter i alle våre Kid-butikker og i nettbutikken. I tillegg til inntektene fra årets pin, bidrar Kid Interiør med overskuddet fra egendesignede produkter. Et av disse produktene er det fine handlenettet og forkleet fra veveriet Bokhari i Pakistan. Hvis du kjøper disse varene støtter du i tillegg til Rosa sløyfe-aksjonen også lokalsamfunnet og barnas utdanning.

LES MER OM ROSA-SLØYFE PRODUKTER FRA KID INTERIØR


VITA støtter Rosa sløyfe-aksjonen i samarbeid med L’Oréal

I samarbeid med L’Oréal gir VITA Rosa Sløyfe-aksjonen 5 kr per solgte produkt (gjelder utvalgte produkter).

LES MER OM ROSA SLØYFE HOS VITA


Vitusapotek – stolt og erfaren bidragsyter til Rosa sløyfe!

I oktober farger vi våre apotek rosa og hos oss får du kjøpt Kreftforeningens Rosa sløyfe-produkter. Vi ser frem til å støtte brystkreftsaken også i år, og bidra i kampen mot brystkreft. I år selger Vitusapotek Rosa sløyfes designpins, Rosa sløyfe-penn, Rosa sløyfe-refleks, sminkepung og hånddesinfiserende gel. I tillegg donerer Vitusapotek bort deler av omsetningen fra salget av makeup-produkter fra IDUN.

SE FLERE PRODUKTER


LES MER OM ÅRETS TEMA

Kilde og foto: Mester Grønn, Kid, Vita, Vitusapotek, Kreftforeningen