fbpx
 

Soveromsdager hos Kid interiør

Kid Interiør har soveromsdager, og nå kan du benytte sjansen til å fornye soverommet med myke og behagelige sengesett, sengetepper, dyner og puter. I utvalget finner vi dempede toner og naturmaterialer, perfekt i denne årstiden. Sov godt i lun og myk flanell i høst. Nå er det myke sengesett i flanell fra 149,-.

Myke sengesett i flanell fra 149,-

Nå får du alle våre sengesett i flanell til ekstra god pris!
Gjelder ikke garnfarget flanell

Eden Stonewashed sateng 2 for 599,-

Kanskje vårt aller mykeste sengesett? Eden sateng er vevet av langfibret bomull og er stenvasket for en fantastisk behagelig følelse mot huden. Finn din favoritt blant fem delikate fargetoner.
Gjelder f.o.m. 9/10 t.o.m. 5/11. 2 stk 140×200 cm 599,-, 2 stk 140×220 cm 699,-, 1 stk 200×220 cm 599,-

Lodge Collection er en kolleksjon av produkter som gjør seg godt både i det moderne hjemmet og på hytta. Bland gjerne ulike farger, mønstre og kvaliteter for et mer spennende uttrykk, og hotellputer gir hotellfølelsen på soverommet.

Alle fiberdyner og fiberputer til voksne 50%

Våre fiberdyner og fiberputer er lette og luftige, og ikke minst astma- og allergivennlige. Nå er det 50% på alle fiberdyner og fiberputer til voksne. Du får også 50% på helseputer.
Gjelder t.o.m. 5/11, ikke dyne-/putesett, sommerdyner og allerede nedsatte varer


ROSA SLØYFE AKSJONEN

Kid Interiør en av samarbeidspartnerne til Rosa sløyfe-aksjonen. Hvert år bidrar de med inntektene fra salget av årets pin og egendesignede Rosa sløyfe-produkter i alle Kid-butikker og i nettbutikken. Kjøp årets Rosa sløyfe og hjelp oss å støtte forskning på brystkreft med 150,-. Årets sløyfe er designet av gründeren Tine Mollatt, designeren bak ByTiMo.


Kilde: Kid Interiør. Med forebehold om utsolgte varer og evt. trykkfeil.