fbpx
 

Sommersko og feriepakking

Hvilke sommersko er det lurt å ta med seg i feriekofferten? Vi har tatt turen innom Lystig, og spør butikksjef Signy om hvordan hun pakker. Les hennes tips her

samsøesandaler

 

Hvilke sommersko du skal pakke med deg er jo veldig avhengig av hvor du skal og hva du skal gjøre av aktiviteter.

Men skal du til varmere strøk er det noen basic sko man trenger. Først og frem bør du pakke ned et par sandaler. Det passer perfekt både til finkjolen og til shorts, tar liten plass og veier lite. Disse flate her kommer fra Samsøe.

Foto: Samsoe.com

 

 

 

 

 

hvit_toyskoSå er det viktig med et par gode par sneakers. Vi har et merke som heter Asflt, og de er perfekte både til å reise med og på turer/shopping. Vi har de både i hvitt, blått og blomstrete. Jeg liker spesielt godt de hvite, og styler de med hvite vide bukser og hvit topp. Disse passer like godt til et langt skjørt som til en kort shorts.

Foto:Lime

 

 

 

HavaianasWomen-Havaianas41195172719356_medium_PRODUCT_TOP_76586

Skal du på stranden ville jeg tatt med et par slipperser også. Det kan bli varmt å gå i sanden og disse er jo også lette å holde rene. Vi har Havaianas i masse  ulike farger og mønster. Et must på varm strand.

 

Foto: Havaianas.com

 

 

 

beige_kilehelLiker du å pynte deg litt ekstra på kveldene hadde jeg også pakket med meg et par høye sko. Hvis det er varmt er gjerne disse høye sandalene her perfekte – med kilehæl. Luftige og lekre – et funn.

 

Foto: Lime