fbpx
 

Sommerglød

En frisk, sommerlig glød i huden er vakkert, og vi liker å holde makeup og negler i duse toner når det er sol og sommer. VITA og Fredrik & Louisa har produktene for en sunn, naturlig look. Stikk innom for gode tips og råd til produkter som passer din hud!

 

Neglelakk fra Londontown / Fredrik & Louisa

 

Få den ultimate sommergløden med nye produkter fra Guerlain hos Fredrik & Louisa. Pearldust-palett med tre highlightere, og flytende highlightere i tre ulike nyanser.

 

 

VAKKER SOMMERHUD MED PRODUKTER FRA VITA

 

Få sommergløden hos VITA med Camilla Pihl gullmasker til ansikt og øyne, glow mist for ansikt, hud og hår, shimmering bodylotion for fukt og glød og glow hand cream for silkemyke hender. 

Få langvarig farge og glød til kroppen uten sol. Bondi Sands gir deg følelsen av sand, sjø og sol hver dag og den ultimate brunfargen. Beriket med Aloe Vera, E-vitamin og en deilig cocoa butter-duft. Jet Set Sun er gir naturlig farge på bare få minutter. Selvbruningssprayen er helt luktfri og kan brukes over makeup. Stikk innom VITA og ta en titt.

Ønsker du naturlig farge og glød til ansiktet? Prøv Erborian CC Cream som tilpasser seg din fargetone, forbedrer huden og gir en strålende jevn finish og glød. En bestselger verden over!