Hva er viktig for deg?

Røa Senter skal utvikle Essotomten, og allerede før en strek er tegnet, inviterer vi de som vil til å komme med innspill og råd til hva vi bør bruke området til.

Hva skjer på Essotomten?

Dypro Eiendom/Røa Senter har kjøpt Essotomten og skal skape en ny og spennende del av det blomstrende Røa sentrum. Bensinstasjonen vil være i vanlig drift et par år fremover og deretter vil det foregå saneringsarbeid og bygging. 

  • Men først av alt vil vi høre med innbyggere og brukere av Røa senter og området, hva de mener dette nye området bør inneholde, sier Hans Haram, daglig leder i Dypro Eiendom og Røa Senter AS.

Din mening er viktig

  • Vi vet at mange brenner for Røa og ønsker å åpne for at så mange som mulig kan få delt sin mening om hva som skal skje på Essotomten. Selv om det er lenge til første spadetak, er det nå, før arkitektene er kommet i gang med å tegne, at det man sier kan få størst betydning. Derfor ber vi dere som ønsker å bidra til Røa Senter sin utvikling gi deres mening eller sende en mail til Anna@reellmedvirkning.no.
  • 19. september vil vi stå på stand på Røa Senter og ta imot innspill. Der vil vi også sette opp en postkasse hvor deres innspill kan leveres. Frist for å komme med innspill er 15.10.2020. Etter det skrider arkitektene til verks!

Si din mening her:

https://storymaps.arcgis.com/stories/fc0f0b6603ad411ba7a8cdcfada8e079