fbpx
 

Mester Grønn støtter Rosa sløyfe-aksjonen

Slik har du ikke sett Marit Bjørgen før.

Mester Grønn har kledd opp Marit Bjørgen i en fantastisk blomsterkjole for å skape oppmerksomhet om Rosa Sløyfe-aksjonen.

Målet med årets aksjon er å øke kunnskapen om senskader, slik at det skal bli lettere å forstå og akseptere at kreftfri ikke alltid betyr det samme som frisk.

– Å bli frisk fra brystkreft for så å slite med senskader må være utrolig tøft. Ikke bare for dem som blir syke, men også for alle som står dem nær, sier Marit Bjørgen.
Hvert år får mange kreftbehandlede kvinner livet i gave, men flere av dem blir aldri helt friske igjen. En av tre får senskader etter endt kreftbehandling, og mange opplever at livet ikke blir det samme som det var før de fikk kreft. Dette ønsker Kreftforeningen og Brystkreftforeningen å rette oppmerksomheten mot under årets Rosa sløyfe-aksjon.
– Vi langrennsjenter stiller selvsagt opp når våre samarbeidspartnere bidrar i viktige saker som Rosa sløyfe. Å kunne kommunisere aksjonen med vakre blomster gir saken en ekstra fin dimensjon ved å bry seg om andre i en krevende situasjon, sier Bjørgen.

I oktober får du kjøpt flotte Rosa sløyfe-buketter, roser, og duftlys, der en del av salgsbeløpet går til aksjonen. Vi selger også Kreftforeningens offisielle pin som i år er designet av Magne Furuholmen.

FOTO: CF-Wesenberg@kolonihaven.no #cfwesenberg

FOTO: CF-Wesenberg@kolonihaven.no #cfwesenberg