fbpx
 

Røa IL selger juletrær på Røa Senter

Kan det blir enklere? Kjøp juletre på Røa Senter når du allikevel er ute og  handler. Trærne står rett ved p-huset. Så smikk smakk så er treet på taket. Juletreselgeren Jonny Dokken fra Gol står klar for å hjelpe deg, og du støtter samtidig RØA IL.

Han lover deg en overlegen kvalitet på trærne – og tilbakemeldingene fra tidligere års juletrekjøpere bekrefter dette. Alle er fornøyde med trærne fra Jonny.

Røa IL og vi i Røa Senter har for andre året på rad et samarbeidsprosjekt om juletresalget på Røa. Vi stiller plass ved inngangen til parkeringshuset til disposisjon, rigger lys og  hjelper til.  I fjor solgte driftssjefen på Røa Senter nesten like mange trær enn selgerne selv.

Ekstraservice på Røa Senter med retur av ditt gamle juletre 

Denne gangen får du muligheten til å kaste ditt gamle juletre på en miljøvennlig og lovlig måte. Her på Røa Senter setter vi opp  en 30 fots container for innlevering av brukte juletrær i tiden 4 – 10. januar 2021.

Dette gjør vi gratis for alle kundene våre, men legg gjerne på  kr 25,- på juletreprisen, til støtte Røa IL hvis du vil benytte denne muligheten.

JULETRESALGET

Røa Senter: Salget starter  lørdag 5. og søndag 6. desember mellom kl. 11 og 20.

Klubbhuset: Mandag og tirsdag 7. og tirsdag 8. desember er vi på plass mellom kl 16 og 20.

Fra og med onsdag 9. desember til og med 23. desember er vi på plass både på Røa Senter og ved klubbhuset vårt i Kristian Auberts vei 20 mellom kl 11 og 20.

Som vanlig blir det enkel betaling med VIPPS til 547040.

Les hva Røa IL skriver i Tett På:

Røa ILs juletresalg har blitt en skikkelig juletradisjon for dere som ønsker julestemning med ekte gran og nydelig granlukt i stuene. Vi har vært nøye med å velge leverandør. Takket være vår samarbeidspartner fra Hallingdal, Jonny, garanterer vi at du får den aller beste kvaliteten på treet som du kjøper. Når du kjøper juletreet ditt av oss bidrar du også i arbeidet som Røa IL gjør for store og små i bydelen vår.  Treet ditt kjøper du enten utenfor Røa IL sitt klubbhus i Kristian Auberts vei 20 eller utenfor Røa Senter.

TOPP JULETRÆR – VELG MELLOM 3 TYPER – OG ENDA BEDRE SERVICE 

Vi starter salget lørdag 5. og søndag 6. desember på Røa Senter, mellom kl 11 og 20. Mandag og tirsdag 7. og tirsdag 8. desember er vi på plass mellom kl 16 og 20. Fra og med onsdag 9. desember til og med 23. desember er vi på plass både på Røa Senter og ved klubbhuset vårt i Kristian Auberts vei 20 mellom kl 11 og 20.

I år kan du velge mellom tre typer trær av den aller beste kvaliteten; Samarbeidspartneren vår er – som vanlig- Jonny Dokken fra Hallingdalen: Han har mange års erfaring med juletrær, og lar oss i år velge mellom hele 3 forskjellige grantyper; Jonny har – som vanlig – selv håndplukket nydelig edelgrantrær til oss. I tillegg kan du få norsk gran fra hjembygda til Jonny på Gol. Nyheten i år er fjelledelgran fra Tau i Rogaland.

Jonny lover oss en overlegen kvalitet på trærne han selger hos Røa – og tilbakemeldingene fra tidligere års juletrekjøpere bekrefter dette. Alle er fornøyde med trærne fra Røa IL.

Ekstraservice 

Hos oss får du også bedre service og bedre hjelp; Vi har folk på plassen som justerer foten på juletreet for deg. Vi har Easyfix og gjør treet klart for deg slik at du bare kan plassere treet rett i juletrefoten når du kommer hjem.

Retur av ditt gamle juletre 

Ikke nok med det; Denne gangen får du muligheten til å kaste ditt gamle juletre på en miljøvennlig og lovlig måte. Røa Senter setter opp 1 stk 30 fots container for innlevering av brukte juletrær i tiden 4 – 10. januar 2021.

Dette gjør de gratis for oss, men de legger på kr 25,- på juletreprisen til støtte Røa IL for deg som vil benytte denne muligheten.

Som vanlig blir det enkel betaling med VIPPS til 547040.