fbpx
 

Påskemenyen

Påskeaften står det tradisjonelle påskelammet på menyen hos hos, med ovnsbakte rotgrønnsaker og sjysaus. Til forrett har vi valgt olivenmarinerte reker med avokado, en enkel og god rett. Desserten får barna ansvaret for, og det blir en frisk fruktsalat. Det er en fin måte å få brukt opp rester på, og er en lett og deilig dessert etter lammet. En spennende variant er fruktsalat med persimon, mango, ananas og pasjonsfrukt med vaniljekesam eller vaniljeis.

FORRETT

marinerte reker med avokado

https://meny.no/oppskrifter/Skalldyr/Reker/Marinerte-reker-med-avokado/

HOVEDRETT

Helstekt lammelår med rotgrønnsaker

https://meny.no/oppskrifter/Lam/Lammelar/helstekt-lammelar-med-rotgronnsaker/

Dessert

Fruktsalat med persimon og vaniljekesam

https://meny.no/oppskrifter/Frukt/fruktsalat-med-persimon-og-vaniljekesam/



Foto og oppskrifter: meny.no