fbpx
 

OSTENS DAG

Siste fredag i oktober er det ostens dag. Hva med å feire ost, fredag og helg med et herlig ostefat fra den rikholdige disken med håndskåret ost fra MENY. Marmelader, chutney og nøtter er godt tilbehør, sammen med frisk frukt og bær som druer, jordbær og pære. Husk også gode, sprø kjeks eller et saftig brød til. Ost passer til det meste, og kan brukes til lunsj, dessert, kveldsmat eller som helgekos. Ost kan også brukes i sauser og dipper. Ost er perfekt til helgemiddagen, og de fleste retter kan enten gratineres, toppes eller fylles med deilig og smakfull ost.

Spør gjerne om tips til spennende oster i ostedisken, nå finnes det flere gode norske oster i verdensklasse på markedet.

Noen oster er på sitt beste når de varmes opp, spør om råd og tips i ostedisken.

Sprø kjeks og gode marmelader hører til. Her finner du et stort utvalg hos MENY om du ikke vil lage selv.


Foto og kilde: meny.no