Nye MENY RØA åpner torsdag kl. 10.00

MENY Røa satser mye på sjømat og fisk, ferskvare, vegetar, frukt og grønt, kjøttmodneri og lokalprodusert ost, et større utvalg innen øl og mineralvann og en mye bedre bakeriavdeling. Det er kvalitet, kunnskap og matglede som står i fokus.

Torsdag 2. juli kl. 10.00 åpner NYE MENY RØA, da med et salgsareal på hele 2100 kvm, en økning på 500 kvm. Dette blir spennende og flott!

– Satsingen på ferskvare er ytterligere forsterket. Vi skal være best på ferskvare, kvalitet og matglede, og det gjennomsyrer vår nye butikk, sier butikksjef Jørgen Rønning hos MENY Røa. – Fisk- og sjømatavdelingen blir fortsatt en spydspiss og et stort satsingsområde. Bl.a. blir det ny fiskedisk, eget hummerakvarium og fiskekasser foran disken hvor fisken ligger eksponert. Vi skal videreføre fisketorg-kulturen vår. Vi har dyktige fagarbeidere og stort utvalg. Vi er ledende på fisk og sjømat i MENY i dag med en salgsandel på hele ca. 10 prosent, sier Rønning.

 • – Og så får vi egen sushibar, hvor kokker står og lager sushi gjennom dagen. Frukt- og grøntavdelingen i inngangspartiet blir mye større enn tidligere, og salatbaren er planlagt dobbelt så stor, men vil være midlertidig stengt grunnet korona.- Eget kjøttmodneri med bl.a. Dry Aged fra Prima Jæren og en spansk Dry Aged får vi også. Når det gjelder ost vil vi satse mye mer på Norske lokalprodusenter enn tidligere. Så her blir det mye godt.
  Vi får en egen vegetar-ferskvaredisk, samt en kjøledisk med vegetarprodukter. – Vi opplever stor økning i vegetar. Denne trenden vil nok bare fortsette, og vi skal være best på utvalg uansett kategori, sier Rønning.Har viser oss rundt i den nye bakeriavdelingen som også blir større og med større utvalg. Her vil det både bakes og stekes på bakrommet.- MENY Røa er også blitt en mer miljøvennlig butikk. HFK-gasser i kjøleanlegget er faset ut og energiforbruket blir betydelig redusert. De fleste fryse- og kjølediskene får lokk og dører som reduserer kuldebehovet betraktelig. Diskene er bygget ekstra tette for å minske kuldetapet. Disker, kjøleskap har LED-belysning, det samme gjelder butikkbelysningen. Spillvarme fra kjøl- og fryseanlegg gjenvinnes og benyttes som varmekilde til varmtvann og i ventilasjonssystemet.

  Assisterende butikksjef Tobias Pedersen er imponert over hva Meny har greid å bygge om og opp på relativt kort tid og ikke minste hvordan de ansatte nå i innspurten har trått til for at vi skal bli ferdige.
  – Vi har en kolonialavdeling som også er blitt helt rå, og vi har blant annet en øl- og minaralavdeling med et utvalg du ikke finner så mange andre steder. Etterhvert kommer også Røa sitt eget øl på plass. Senterlederen for Røa Senter, Lise, lar seg også imponere over en hel vegg med alkoholfritt øl. Her mangler det ikke på noe!!

  Vi ønsker alle tidligere og nye kunder velkommen, og håper de får en hyggelig handlerunde!

  Kontaktinfo: Jørgen Rønning treffes på tlf. 926 30 849 og epost jorgen.ronning@meny.no