fbpx
 

Ny, vakker høstkolleksjon hos Nille

Hos NILLE finner du nå en masse kule, lekre, fine og spreke nyheter til studieplassen og hjemmekontoret – notatbøker, billedrammer, lamper, potter og dekor, men også blyanter, penner og kontorutstyr med morsomme og kule detaljer. Skal du flytte på hybel for å studere, eller ønsker en liten fornyelse i hjemmet? Høstens fineste farger finner vi i de nye kolleksjonene innen interiør, grå- og sotnyanser og grønt til oppholdsrommet eller kontorplassen, og gylne toner på kjøkkenet i tekstiler, servise og kjøkkenutstyr.

 

TIL OPPHOLDSROMMET – HULE

 Hule er en spennende og tøff kolleksjon i grå- og sotnyanser, i kontrast til grønntoner, inspirert av nord og Island. Småbord med sotet glass, speil i nye former og store gulvlysestaker i gull skaper stilen med overraskende blikkfang. Kanskje sette et røffere preg på hjemmekontoret eller studieplassen?

 

TIL KJØKKENET – HARVEST

 Vi elsker de gylne tonene til den nye kjøkkenkolleksjonen hos NILLE, inspirert av gylne åkere. skiftende løv og det fargesprakende høstfjellet. Nøytrale beigetoner, okergult, brent oransje og en deilig grønnfarge går igjen på puter og pledd, lys, duker og tøyservietter. Det lekre Tokyo serviset, tørkede strå og skjærefjøler i ulike former, serveringsbrett og kjøkkenredskaper i akasiatre kompletterer stilen.

 

 

TIL SOVEROMMET – NORSOV

 En nyhet hos NILLE er dyner og puter, og nå kan du sove godt med HØVRINGEN og TIND helårsdyner og norskproduserte, allergivennlige puter fylt med resirkulert fiber med Øko-Tex 100 sertifisering.

 

Kilde og foto: nille.no