fbpx
 

Nå er det tid for lam

I ferskvaredisken hos MENY bugner det av sesongens ferske lam – lammelår, fårikålkjøtt, lammestek og lammekoteletter. Det norske lammekjøttet er i særklasse, med dyr som beiter saftig grønt gress og ville vekster, som gir kjøttet en ekstra god smak. Tips til tilberedning og gode råd får du hos de ansatte i ferskvaren, eller la deg inspirere av disse tipsene. Godt måltid!

Lammecarré med sprø urteskorpe

Delikat, saftig og mør lammecarré for de litt mer spesielle anledninger. Server med rødvinssaus, sellerirotpuré og kokte eller ovnsbakte småpoteter.

KLIKK FOR OPPSKRIFT PÅ LAMMECARRÉ MED SPRØ URTESKORPE PÅ MENY.NO

TRADISJONELL FÅRIKÅL

Fårikål er enkelt å lage og smaker utrolig godt med så få ingredienser. Kjøttet skal trekke i ca. 2,5 time, så du kan gjerne lage fårikål dagen i forveien. Da smaker det gjerne ekstra godt også!

KLIKK FOR OPPSKRIFT PÅ FÅRIKÅL HOS MENY.NO

saftig lammelår med rotgrønnsaker

Et saftig lammelår med gode rotgrønnsaker er knallgodt, perfekt å servere mange, og nydelig som søndagsmiddag eller på hytta i høstferien.

KLIKK FOR OPPSKRIFT PÅ LAMMELÅR MED ROTGRØNNSAKER PÅ MENY.NO


Foto og kilde: meny.no