fbpx
 

Lag hyggelige uterom – ny kolleksjon fra KID Interiør

Nå kan vi begynne å tilbringe mer tid ute i hage eller på terrasse, og den nye kolleksjonen fra KID Interiør får fram den gode feriefølelsen hos oss. Har du muligheten, kan det være fint å dele inn uterommet og sittegrupper i ulike soner, hvor man tar hensyn til solforholdene. En hyggelig frokostplass, et lunt sted å slappe av og kanskje sole seg, og en spiseplass hvor man kan nyte middagen i deilig kveldssol. Det skal ikke så mye til for å gi uteplassen en liten oppfriskning – en oppgradering med nye sitteputer i nye farger og mønstre, gode pledd og krukker med vakre blomster og planter gjør mye.

Sett ditt personlige preg på uteplassen med farger og mønstre på sitteputer, pledd og tepper.
Supertrendy Liana loungestol og bord er laget i naturfarget kunstrotting, og passer perfekt ute. De tåler å stå ute i all slags vær, og kan vedlikeholdes med litt grønnsåpe og vann.

KID Interiør på Røa Senter er midlertidig stengt etter gjeldene smittevernsregler, men tilbyr RING / KLIKK & HENT

UTEROM MED MIDDELHAVSSTEMNING

Kanskje blir det ikke ferietur til sydligere strøk i sommer heller, men vi kan skape stemningen hjemme med tekstiler og mønstre, og en oase med krukker og potter med grønne planter og kaktuser.

vi spiser ute

Vi elsker å spise ute når det blir varmt nok, og lage en hyggelig stemning og atmosfære rundt bordet. Hos KID Interiør finner du både bordbrikker, bestikk, serviser, skjærefjøler og gode og dekorative oljer og salt.

Se hele utvalget på kid.no


Foto: KID Interiør