fbpx
 

KID Røa Senter – åpner i november!

Denne høsten åpner KID Interiør her på Røa Senter. Det blir en stor og lekker butikk, som blir liggene vis a vis Meny. KID er blant markedslederne på interiør, samtidig som de har et sterkt fokus på trygge kvalitetsprodukter; bærekraftig bomull, resirkulert dun og dyrevelferd.

Denne høsten har KID  lansert 3 hovedtrender:

  • Brownscape
  • Tinted Wood
  • The Hignlands

 

Her er hva de står for:

Brownscape

 

Trenden med å ta jorden og naturen enda nærmere vårt daglige liv fortsetter denne høsten. I stilen Brownscape inviteres vi inn i en verden av naturlige fargetoner satt inn i en elegant setting. Stilen bærer naturens harmoniske toner av brunt kombinert med oker, rust og Bourdeaux. Tekstiler i velour fortsetter i varme toner, accessoirer i glass og metaller i matt gull og messing går også igjen. Stilen gir en følelse av elegant 70-tall med et fornyet uttrykk.

 

Stikkord: Human touch – home art gallery – colour matched

Tinted World

 

I stilen Tinted World trer vi inn i en verden av det litt mystiske, melankolske og dramatiske. Fargespekteret er dempet og mørkt noe som skaper en eksklusiv følelse og et sofistikert utrykk samtidig som man føler på en avslappethet. De fleste materialene i denne stilen er matte, kun med unntak av velour og mørkt glass.

 

Stikkord: Mysterious – elegance – calmness

 

The Highlands

 

Welcome to the Highlands! Bli med oss på reise inn i et eventyrlig høstparadis, hvor naturens gylne og varme toner dominerer. Tekstilene er grove i ull, lær og lin, og mønstrene går fra paisly til klassiske ruter og striper. Stilen gjenspeiler historiske referanser i landlige omgivelser, i en koselig hytte eller på en sjarmerende herregård.

 

Stikkord: Countryside – ultimate fall style – historic charm

 

 

For spørsmål om produkter eller bilder kontakt Alexandra Kvan Edman på alexandra@kid.no.

 

Les litt mer om Kid sitt verdivalg her:

Kilde: kid.no

Handle med hjertet

For Kid betyr Handle med hjertet å ta ansvarlige valg for morgendagen. Vi skal ha en god og trygg verdikjede, levere gode og trygge produkter til deg som kunde, og vi skal selvfølgelig ta vare på miljøet.

Når du handler en vare merket med Handle med hjertet så vet du at vi allerede har tatt et valg for deg. Enten det gjelder råvare, produksjonsmåte eller lokal påvirkning.

For Kid Interiør er det alltid viktig å sikre best mulig bærekraftig produksjon, trygge og gode arbeidsforhold, og god forretningsdrift både for oss og våre leverandører. Vi ønsker også å legge til rette for deg som kunde å ta gode ansvarlige valg når du handler hos oss. Bærebjelkene i vårt samfunnsansvar er dedikerte ansatte, etiske retningslinjer, streng kjemikalieguide og FNs bærekraftsmål for 2030.

Vi har nå samlet vårt samfunnsansvar under «Handle med hjertet». Det betyr ikke at vi har revolusjonert hva vi gjør, men vi ønsker å synliggjøre alt det gode arbeidet som gjøres, på en enkel måte.

For Kid betyr Handle med hjertet å ta ansvarlige valg for morgendagen.

Vi skal ha en god og trygg verdikjede, levere gode og trygge produkter, og vi skal selvfølgelig ta vare på miljøet.

 

Trygge kvalitetsprodukter

Du som forbruker skal være trygg på at det ikke er helse- eller miljøskadelige stoffer i produkter du kjøper hos Kid Interiør. De skal også være trygge å bruke.

Vi er opptatt av at du skal være helt trygg på at alle produkter vi tilbyr hos oss er trygge og gode kjøp, hvor materialer og produksjonsmetoder foregår på en etisk forsvarlig måte– og belaster miljøet minst mulig.

Vi sikrer dette ved kontinuerlig testing av produkter og sortiment i henhold til gjeldende materielle krav, interne sikkerhetsvurderinger og strenge kjemikaliekrav. Vi jobber også med sertifiseringsordninger slik som GOTS og Svanemerket for å sikre trygge kvalitetsprodukter.

Visste du at alle våre kroppsnære tekstiler er Øko-Tex merket, og at alle dun produkter går gjennom omfattende kvalitetstesting? Les om Øko-Tex her.

Kid er først i Skandinavia med resirkulert dun

Kid lanserer, som første interiørkjede i Norge, Redown dundyne og dunpute, laget utelukkende av resirkulert dun og fjær. Det er et fantastisk konsept, hvor vi kan bidra til at dun og fjær kan varme igjen og igjen.