fbpx
 

Husk krimbøker og spill til ferien

Vi har tatt turen innom Ark Røa og butikksjef Andre. Jeg skal ha med meg et utvalg bøker til ferien og vil gjerne ha noen tips.

-Du kommer ikke utenom Jo Nesbø sin Macbeth, sier han og plukker frem en til meg. – Jeg har ikke hatt tid til å lese den selv ennå, men den har fått en sekser og det sies at Nesbø og Shakespeare er dynamitt.

 

Neste bok han finner frem er  Gin Phillips. – Jeg er ikke helt ferdig med boken, men den lover meget bra. Den handler om det å beskytte sin nærmeste  – fra de ømmeste øyeblikkene av lys og kjærlighet til det punktet der man forvandles til et  villdyr som gjør alt for å beskytte avkommet sitt.

 

 

SÅ kommer vi til Kvinnen  i vinduet. En bok med strålende anmeldelser og som passer supert for dem som likte Flink pike. – virkelig en bra debut fra A.J. Finn. – Denne må med i påskesekken.