fbpx
 

Hjemmelaget julekalender

Tiden mot julen går fort, og det kan være lurt å starte tidlig med forberedelsene, for å få tid til å kose seg med juleaktivitetene også. Hjemmelagde førjulskalendere er koselig å få, og hvorfor ikke fylle den med ting man trenger. Mye av handelen kan man gjøre på MENY Røa. Til de minste tipser vi om snacks og godteri, tørket frukt om man vil være litt sunnere, kult undertøy og gode ullprodukter, jule- og aktivitetshefter, favorittjulebrusen, stylingprodukter og fargerike hårspenner, strikker, speil og hårbørste. Til de voksne eller gourmetkokken i huset kan man gi spekemat, tapenader, italiensk pasta, kaffe og en god olivenolje. Flere gode tips finner du på meny.no.

Vi er glade i å bruke naturmaterialer i innpakningen, og gråpapir, grov hyssing, granbar og kongler er lekkert sammen. Stjerneanis og kanelstenger er også koselig å pynte med for å få den ekstra lille duften av jul. Legg gjerne pakkene i en flettet kurv, gammelt trau eller som på bildet her – i en fin skuff.

Foto: meny.no

Ta med naturen inn i førjulstiden. Pakkene kan også henges på en gren du har funnet i skogen, eller rekved fra stranden.

Foto: meny.no

Tips til kalendergaver fra meny.no