fbpx
 

Gøy med utelek

Både hos ARK og NILLE er det nå stort utvalg av leker til barna, og du kan også gjøre noen gode salgskupp. De morsomste badelekene til sol og sommer, kule badedyr, håndklær og strandmadrasser, ringspill, og spill og bøker til de dagene det skulle bli innevær. En miljøvennlig nyhet hos NILLE er bøttesett laget av 60 % hvetegress. Hos ARK er det nå Ark-venn-dager med -40 % på hele butikken for Ark-venner (tilbudet gjelder ikke flyplass, Beckmann, fagbøker, bøker utgitt i 2020 og allerede nedsatte varer)

 

Foto: NILLE

 

 

TIPS TIL BARNEBØKER HOS ARK

 

 

HUNDEMANNEN ER PÅ BALLEN AV DAV PILKEY

Barnas nye superhelt topper bestselgerlistene verden over – enda sjefere enn noensinne! Halvt hund, halvt menneske – og helt sjef! Hundemannen er tidenes barneboksuksess med fem millioner i førsteopplag i USA! Superkompisene jobber hardt for å avvenne Hundemannen med de dårlige vanene hans. Men i mellomtiden kommer en ny trussel til byen – en kjempeskurk som bare kan bekjempes sammen med Hundemannens erkefiende, katten Petter.

 

KRYPTO AV HANS JØRGEN SANDNES

Første bok i serien Krypto! En tegneserie av Hans Jørgen Sandnes. Ophelia flytter til den lille kystbyen Saltvik. Her skal hun bo med den nye fosterfamilien sin, den veldig blide og sporty familien Birken. Heldigvis treffer hun tidlig på naboen Bernard – han er fisker og deler Ophelias fascinasjon for undersjøiske vesener. Ophelia vil nemlig mye heller diskutere kryptozoologi enn å henge i en klatrevegg. På den første kvelden i sitt nye hjem, ser Ophelia noe mystisk fra vinduet. Hva er det egentlig som skjuler seg under havoverflaten? Og kan det ha noe å gjøre med gutten som stupte i havet og forsvant?

 

GRATULERER MED DAGEN, CORNY AV SANDRA LYNG & CATHRINE SANDMÆL

Bli med på Cornys glitrende bursdagsfeiring! Velkommen til enhjørningen Cornys regnbueunivers! I dag har Corny bursdag, og det skal være et stort bursdagsselskap. Corny holder på å sprekke av glede da gjestene kommer. Men vent nå litt … Hvor er bestevennene Deni og Leni fra Regnbueklubben? Av og til blir ikke bursdager helt sånn som man hadde tenkt.

 

HVORDAN BEGYNNER MAN PÅ SKOLEN? AV ANNA FISKE

I Hvordan begynner man på skolen? tar Anna Fiske for seg små og store spørsmål knyttet til skolestart. Boka er hjertevarm, inkluderende og tar barnas følelser på alvor, samtidig som den ufarliggjør den store overgangen det er fra å være førskolebarn til å begynne i 1. klasse. Å begynne på skolen er en stor begivenhet i barnas liv. Mye skal mestres, både praktisk, sosialt og følelsesmessig, og det er lett å føle seg overveldet. Hva skal man ha i sekken? Hvor lenge må man sitte stille? Hva skjer egentlig i friminuttene?

 

Kilde: ARK