Siste nytt

Favoritter til ferien!

Vi har plukket ut noen favoritter fra butikkene på Røa Senter, som vi vil ha med oss på ferie år, eller kose oss med her hjemme.

Praktisk kjølebag

NILLE

Vi planlegger å tilbringe masse tid på stranden i sommer, og kose oss med piknik, og da trenger vi en praktisk kjølebag som holder drikke og mat kjølig.


En sommerlig veske som passer til alt

NILLE

Veske som egner seg godt som hverdagsveske, strandbag eller pc-veske. Perfekt å ha med på tur.


Strandleker til barna

NILLE

Vann er alltid morsomt, og enda gøyere på stranden blir det med morsomme badeleker.


En god solkrem

VITUSAPOTEK

PROTECT AD er en solkrem spesielt utviklet til tørr, irritert hud og til hud med lett eksem? Den kan brukes av både barn (6 md.) og voksne, og har SPF 50+. En trygg og sikker solkrem til hele familien.


En fresh neglelakk

VITA

Midsummer Collection fra Essie


Hamam-håndklær til stranden

KID INTERIØR

Hamam-håndklær er et tynt vevet håndkle, opprinnelig fra tyrkiske bad, med glatt forside og myk frotté på baksiden. Det er både absorberende og tørker raskt!


Svalt sengesett i krepp

KID INTERIØR

Et sengesettet som kjennes svalt og behagelig mot huden, er lett og mykt og gir den gode, luksuriøse hotellfølelsen hjemme.


En inspirerende reisebok

ARK BOKHANDEL

Endelig kommer oppfølgeren til storsuksessen TUR-RETUR NORGE med @helenemoo! Her kommer et sett flunkende nye ruter og utsikter fra hele vårt vakre land.


En bok vi ikke kan legge fra oss

ARK BOKHANDEL

Ta turen innom ARK og få gode lesetips!


Kjølematte til hunden

MUSTI

Little&Bigger Kjølematte Vannmelon (50 cm) – kjølematte som hjelper hunden med å holde kroppstemperaturen nede på varme sommerdager, og er behagelig å ligge på.