MENY

Fargerike sommersalater

Salat er perfekt sommermat. Godt som lunsj, egen lett rett eller som tilbehør til grillmat, fisk eller kjøtt. Lag sunne salater med herlige røde, orange, gule, grønne og hvite ingredienser i sesong. En fest for øyet og på tallerkenen!

Regnbuesalat

Salat i alle regnbuens farger med feldsalat-mix, cherrytomater, physalis, gulbete, chioggiabete, grønn eller gul kiwi, papaya, fiken, redikk, bringebær og med en god dressing til. Perfekt til varme sommerdager eller som en frisk og lett lunsj. Pynt gjerne med spiselige blomster.

https://meny.no/oppskrifter/salat/regnbuesalat/


Appelsin og granateplesalat med honning og mynte

Enkel og rask salat som er god til lunsj eller til dessert, med appelsiner, røde appelsiner, klementiner, honning, grovhakket mynte og granateple. Bytt gjerne ut mynte med timian eller basilikum, for en god salat til kylling.

https://meny.no/oppskrifter/Frukt/Appelsin-og-granateplesalat-med-honning-og-mynte/


Salat i flaggets farger

Fargerik fruktsalat i rødt, hvitt og blått med pitahaya, jordbær, blåbær, balsamicoeddik og olivenolje. Pynt med sitronmelisse, eller spiselige blomster.

https://meny.no/oppskrifter/salat/17-mai-salat/


Sommersalat med kongereker

Frisk sommersalat med grillede kongereker, aspargesbønner, appelsin, rød chili og crispi mix – perfekt som middag på en varm sommerdag!

https://meny.no/oppskrifter/Skalldyr/Sommersalat-med-kongereker/


Hjertesalat med bakt hvitløksdressing

Enkel salat som passer til alle type retter og kan være et godt utgangspunkt for en cæsarsalat, med hjertesalat og hvitløksdressing.

https://meny.no/oppskrifter/Gronnsaker/Hjertesalat-med-bakt-hvitloksdressing/


Tomat- og mozzarellasalat

Klassisk caprese, med nydelige tomater, fersk mozzarella, basilikum, en fruktig og kaldpresset olivenolje og sødmefull balsamico. Burrata kan også brukes.

https://meny.no/oppskrifter/salat/Tomat–og-mozzarellasalat/


Halloumisalat

Vegetarsalat med grillet halloumi, ruccola, plommetomater, bønner, brokkoli, sitron og ristede pinjekjerner. En frisk og fargerik sommersalat.

https://meny.no/oppskrifter/vegetar/halloumisalat/


Mango- og avokadosalat

Med mango, avokado, granateple, chili, frisk koriander og lime blir dette en frisk og god salat som passer spesielt godt til laks.

https://meny.no/oppskrifter/Frukt/mango–og-avokadosalat/


Foto: meny.no