fbpx
 

Douchebag – den kuleste sekken! Vinn en 15L The Scholar fra Anton Sport

 

Meld deg inn og motta vårt nyhetsbrev. Alle som melder seg inn før 18. november er med i trekningen av en 15L The Scholar sekk.

Dette er en multi-funksjonell ryggsekk, som tar alt tilbake til basic. Strippet for alt ekstra dill dall.

Hekt på skateboard, yogamatten eller annet til Hook-Up systemet på sekken.

 

Den perfekte julegave:

Kom innom Anton Sport på Røa Senter. Utvalget er stor i disse dager, men farger og modeller fyker ut.

«After hearing our community’s request for a slimmer, everyday version of the Hugger 30L, we created the Hugger 20L, the perfect daily backpack for school, work, and trips across town. While we kept the classic Hugger design, we added more pockets inside to hold your most important knick-knacks, toiletries and extra clothes.»

Dette kan du lese på Douchebags sine offisielle websider. 

 

 

 

THE BACKBACK

Hva får man når man kombinerer funksjonaliteten til Hugger med den rene og nette stilen til Scholar? Det beste fra begge verdener, og den ultimate hverdags-sekken: The Backpack. The Backpack har alt du trenger både innen stil og praktisk lagring, enten du er på eventyr ute i naturen, stamper rundt i byen eller rett og slett på skal jobb.

 

 

THE HUGGER 20 L

Den ikoniske bestselgeren The Hugger 30 kommer i en ny og mindre versjon på 20 liter. Her får du det beste av flere verdener: En smart ryggsekk med stor allsidighet og støtsikkert EVA frontpanel, tøft design og kvaliteten er uslåelig. Men det er ikke alt: med Douchebags eget hookup-system kan The Hugger festes til både Big Bastard og The Douchebag. Hele fronten på sekken kan åpnes slik at man får enkel tilgang til hele innholdet, og sekken har også eget rom til PC og er godkjent som håndbagasje på fly. The Hugger 20 vil nok passe bedre for mange litt mindre brukere en den orginale 30 liters sekken.


 

The Scholar PU Black Leather

Multi-funksjonell ryggsekk, som tar alt tilbake til basis. Strippet for alt ekstra dill dall tilpasser The Scholar seg til livsstilen din i en enkel og komfortabel måte, uansett hvor du skal. Hekt på skateboard, yogamatten eller annet til Hook-Up systemet på sekken. Black Leather edition er laget i syntetisk skinn.

 

 

 

The Petite

Hold deg elegant i betong-jungelen med denne ryggsekken designet sammen med moteikonet Janni Delér. Akkurat riktig størrelse for å passe på dine kjæreste eiendeler.

The Avenue

Stor personlighet i en liten pakke for den urbane oppdageren i deg. Sekken pakker de viktigste tingene dine, inkludert en 15-tommers laptop og gjør det med stil. 

 

 

The Base

Designet av Jokke Sommer for daglige og urbane opplevelser. Liten og nett med eget rom til pc’n, og allikevel stor nok treningsklærne.

 

Kilde og foto: Anton Sport