fbpx
 

BYGGENYTT: Ombyggingen av MENY er i full gang, se bilder her…

Post i butikk og alle andre butikker holder åpent som vanlig! Opprinnelig var oppussing av Meny planlagt i april. Det var ikke mulig å gjennomføre, men nå er vi klare. MENY og bare MENY  holder stengt i hele juni. 

Meny Røa utvider med 500 kvm.

Mer frukt- og grønt, egen vegetaravdelig, ny fiskedisk med hummerakvarie – Meny Røa blir helt rå.

Vi har tatt turen innom butikksjef Jørgen Rønning hos Meny Røa for å få siste nytt.

– Meny Røa  åpner  2. juli kl 10,  forteller Jørgen. – Først skal alt skiftes ut, alle hyller, alle varer, ferskvaredisker og fiskedisker, samt tak og vegger. Butikken blir helt ny – men med de samme kunnskapsrike fagarbeiderne. Butikken utvider med 500 kvm., og tar over Lystig og Mester Grønn sine lokaler. Det blir en enda større frukt- og grøntavdeling i inngangspartiet, større salatbar, og en nyhet som kommer er en egen vegetaravdeling.

– Fiskebutikk-kulturen videreføres med stor satsning på sjømat, noe vi vet kundene setter stor pris på. Vi kommer til å lage mer og flere fiskeprodukter i butikk, og det kommer dessuten et eget hummerakvarie.

Og i ferskvareavdelingen – får denne større utvalg også? – Det vil bli eget kjøttmodneri og osteskap, og bakeriavdelingen blir større og enda bedre. Vi håper dere kunder vil trives i den nye butikken. Fortsatt vil dere jo møte det gode smilet og den ekstra hånden, og få de gode rådene. Vi gleder oss til å ønske dere velkommen til nye matopplevelser i mai, avslutter Jørgen.

     

Mester Grønn har flyttet ned rulletrappen ved Mister Minit

Mester Grønn flytter midlertidig ned rulletrappen.  Vi håper du kommer innom og handler der også. Butikken bugner av vakre blomster, flotte palmer, sommerblomster, krukker og kurver, jord og leka – ja alt du trenger til å plante ute og pynte inne. Kjør inn i p-huset og parker ved siden av butikken. Da kan du laste jord og lekakuler, potter og planter rett inn i bilen, og du slipper å slepe det rundt.

Post i Butikk

Post i Butikk og alle våre andre butikker er åpne i byggeperioden. Posten vil ha noe begrensede åpningstider med åpent fra  kl. 10-19.00. Resten av senteret har vanlige åpningstider.