Røa Idrettsklinikk, tidligere Stabekklinikken

Røa Idrettsklinikk er et fysikalsk institutt med fem fysioterapeuter. Har manuellterpeut, akupunktør og spesialist i idrettsmedisin. Ingen ventetid.
Vi holder til i 3. etg. på Røa Senter med heis rett fra parkeringshuset og opp til oss.

 

Generell fysikalsk behandling

Vi har lang erfaring innen behandling og rehabilitering av alle belastningsrelaterte lidelser i bevegelsesapparatet. Vi behandler muskel- og skjelettlidelser og psykososialt relaterte problematikker gjennom veiledet fysisk trening og spesifikke øvelser, individuelt eller i grupper, eller gjennom massasje.

 

Medisinsk treningsterapi

Dette er en behandlingsmetode som bygger på at mange plager kan rehabiliteres ved at man trener funksjonelt uten smerter. Sentralt i konseptet er derfor å finne belastninger som kan stimulere rehabiliteringen av muskler og ledd uten at man overbelaster eller provoserer smerter.

 

Trykkbølgebehandling

Dette er en effektiv behandling av lidelser som musearm, tennisalbue, akillessmerter, kalkskulder eller jumpers knee som kan erstatte operasjon, kortison eller medisinbruk. 3-5 behandlinger er ofte nok. Metoden har gitt oppsiktsvekkende gode resultater for våre pasienter.

 

Graston Technique®

Dette er en metode for å diagnostisere og behandle ulike tilstander i bløtvev (muskler, sener, facie og leddbånd). Vevet undersøkes og behandles via spesialutviklet utstyr. Behandlingsmetoden brukes av ulike terapeuter over hele verden, og vi er de første fysioterapeutene som er autorisert i behandlingsmetoden i Norge.

 

Triggerpunktbehandling

Et triggerpunkt er et område i en muskel som kan gi smerteopplevelser lokalt og/eller i andre deler av kroppen. Dette er strålesmerter som fjernes ved at vi behandler disse punktene med trykk eller nåler. En vellykket behandling fører til redusert spenning i musklene, slik at smertene forsvinner og musklene får tilbake sin funksjon.

 

Manuellterapi

Denne behandlingsformen er spesielt effektiv ved problemer i muskel- og skjelettsystemet. Vår manuellterapeut undersøker, gir råd og bruker manuelle behandlingsteknikker og andre tilgjengelige behandlingsmetoder som gjenoppretter kroppens funksjoner og holder den frisk. Manuellterapi er en videreutdannelse for fysioterapeuter, og en manuellterapeut fungerer som primærkontakt og er sidestilt med en lege i forhold til å kunne gi sykmeldinger og rekvirere til videre undersøkelser.

 

Akupunktur

Dette er en gammel kinesisk behandlingsform som gjennom lang erfaring og moderne medisinsk forskning har vist seg å være en effektiv behandlingsmetode med svært få bivirkninger. Flere og flere pasienter velger akupunktur for å kvitte seg med, dempe eller forebygge plager av forskjellige slag. Stikk innom og prøv du også!

RøaIdrettsklinikk200x41

Åpningstider

Mandag–fredag 8–19