fbpx
 

Røa Kiropraktorklinikk er blitt til Din Helse Røa

Hos oss finner du erfarne kiropraktorer som gir pasienten en individuell tilpasset behandling. Din Helse Røa tilbyr en effektiv tilnærming til behandling av alt fra de mest tradisjonelle smertetilstander i muskelskjelettet, til mer diffuse tilstander som svimmelhet, balanseproblemer eller krystallsyke.

Book din time online hos oss i dag!


Din Helse Røa har fokus på smertelindring og behandling av ulike typer smerter og skader. Vi har også dyktige massasjeterapeuter med spesialkompetanse innenfor muskel- og treningsterapi, samt fysioterapi.

 

 

OM OSS

Vårt mål hos Din Helse Røa er å tilby et behandlingsopplegg som er skreddersydd for deg og din kropp.

Vi ønsker å sørge for at din rehabilitering er effektiv og stress-fri.
Siden Din Helse Røa ble opprettet i 2010, har vi tilbydd den høyeste kvaliteten på pasientbehandling. Våre terapeuter holder seg faglig oppdatert gjennom etterutdanning.

Vi legger vekt på tverrfaglig samarbeid med legespesialister, tannleger og fysioterapeuter, for at du som pasient skal få det beste behandlingstilbudet.

Våre kiropraktorer er medlem av norsk kiropraktorforening (MNKF), og du trenger ikke henvisning fra din fastlege for å få time. Som primærkontakt har de i tillegg henvisningsrett og mulighet til sykmelde.

black_logo_white_200x195

Kontaktinfo

Tlf: 22 06 43 80
E-post: kontakt@dinhelseroa.no
Nettside: https://www.dinhelseroa.no/

Åpningstider

Mandag–torsdag 8–18
Fredag                     8–16
Lørdag                     Stengt