fbpx
 

Mister Minit – sko og nøkkelservice

SKOGUIDEN

For å bedre ta vare på skoene dine så de holder lengre, er det en god ide å behandle dem regelmessig.

Spesielt gjelder før og etter sesonger – når skoene sannsynligvis blir stående ubrukte en lengre periode. Det finnes en lang rekke ulike skopleieprodukter for alle tenkbare bruksområder.

Hvordan vet du hva som passer akkurat for dine sko? Og hvordan bruker du produktene på en best mulig måte? Ta en titt på tipsene nedenfor.

Bruk alltid impregneringsmiddel – Protector
Dette forlenger skoenes holdbarhet fordi skoene blir vannavstøtende. Gjør dette 3 til 4 ganger hver sesong.

Skift sko hver dag
Unngå å bruke de samme skoene flere dager på rad. La et par sko hvile mens du bruker et annet par. Dette er viktig for at fukten i skoene skal få mulighet til å tørke ut. Glem ikke å bruke Skoblock i cedertre.

Bruk innersåle
En innersåle er veldig viktig da den absorberer (fukt og forhindrer dårlig lukt f. eks) og øker komforten. Med en riktig tilpasset såle unngår du problemer med føtter, knær og rygg da den demper og fordeler bevegelsesenergien på en optimal måte.

Bruk skoblokk, skohorn og støvelknekt

Bruk skoblokk i cedertre for å beholde passformen når du ikke bruker dem. Skohornet sparer på skoenes hæl og støvelknekten gjør det enklere når du skal ta av deg skoene.

Bytt hælpinne på hælene

Før pinnen ytterst på hælen blir helt utslitt bør den byttes. Dette gjør du kjapt og rimelig hos Mister Minit.

Bruk skodeodorant
Om skoene dine lukter kan det være lurt å spraye dem med en skodeodorant. Vår egen Fresh egner seg da spesielt godt. Ta ut sålene og spray et tynt lag i skoen på innersålen. La det tørke i 30 minutter.

Print

Kontaktinfo

Tlf: 22 73 22 72

Alternativt: 464 31 027
E-post: roa@misterminit.no
Nettside: www.misterminit.no

Åpningstider

Mandag–fredag 9–20
Lørdag                   9–18