Sunnere start på året
For mange starter det nye året gjerne med at vi skal leve litt sunnere, og det er ikke alltid like enkelt å få til. Vi ønsker å spise litt mer grønt og litt mer sunt – mat som gjør oss godt. Samtidig vil vi også kose oss med god mat, og kanskje eksperimentere og prøve…
Read MoreTid for tradisjonsmat
Med høsten kommer de gode, kortreiste og lokale råvarene, og en rekke matdager hvor vi kan feire disse nydelige råvarene. Perfekt til de norske tradisjonelle rettene. Potetdagen feires hvert år onsdag i uke 40. Poteten kommer i mange varianter – store, små, melne, kokefaste, lyst eller mørkt skall – og passer til så mye! De…
Read MoreJørgens høstmeny
Butikksjef på MENY, Jørgen, har satt opp en fristende høstmeny til oss. Hummer, reinsdyr, deilige oster og panna cotta, som en forfriskende avslutning, står på menyen. Forrett HUMMERSUPPE Kok kraft av hummerskall og lag en deilig suppe som forrett. Halver mengden per person. Oppskriften finner du her: https://meny.no/oppskrifter/Skalldyr/Hummer/Klassisk-hummersuppe/ På handlelisten: • kokte hummer • løk…
Read MoreSommer, sol og skalldyr er det perfekte!
ISkalldyr innebærer alt fra blåskjell, kamskjell og hjerteskjell til hummer, reker, krabber og sjøkreps. I disken finner du ofte disse, men sesong og god fangst kan gi deg mange spennende andre varianter å velge mellom. Har du prøvd østers? Antall østers til hver må man beregne ut i fra hvor glad gjestene er i østers.…
Read MoreBull Ski & Kajakk
Bomkjøp er det dyreste du som kunde kan gjøre. Vi i Bull har gått på ski som er for stive, vi har frosset i superundertøy som ikke fungerer, vi har sklidd på sleipe røtter med dårlige løpesko, vi har kantret i grov sjø med kajakker og vi har ødelagt utrolig mange sykler. MEN heldigvis har…
Read MoreSlik får du blomstene til å vare ekstra lenge
Ingenting er som en vakker rosebukett. Slik bør du stelle blomstene så du får glede av de lengst mulig! Gjør klar en ren vase med kaldt vann og holdbarhetsmiddelet som følger med blomstene. Rens stilkene for ev. torner og blader. Snitt stilkene på skrått et par centimeter med en ren snittekniv, aldri saks eller brødkniv. Dette fordi snittet skal…
Read MoreHos MENY Røa finner du oster i verdensklasse
Norsk ost har hatt en eventyrlig reise de siste tiårene. Vi elsker både norsk gulost og brunost, men nå ystes det alt fra spennende brie til blåmuggost som blir kåret til verdens beste. Start den kulinariske reisen ved ostedisken på MENY Røa. Her finner du masse spennende ost, og får gode tips til oppskrifter med…
Read More