Kid Interiør

KID_Q2_2023_28_MODELS_1645_WIDE

Butikker

Inspirasjon til alle rom

Er du på jakt etter nytt interiør til hjemmet? Hos Kid kan du velge blant et bredt utvalg lykter, lys, servietter, pynteputer, vaser, tepper og mye mer. Detaljer som gjør en forskjell. Hos oss finner du alt du trenger av kjøkkenutstyr og tilbehør til ditt kjøkken. Skap din egen hverdagsluksus på soverommet, vi har puter, dyner og sengesett i høy kvalitet til den gode nattesøvnen.

Vi elsker interiør!

Kid Interiør er en av Nordens ledende retailkjeder, og hos oss finner du alt du trenger for å skape akkurat det hjemmet du ønsker deg. 

Vår visjon og drivkraft er inspirasjon til alle hjem, og du finner alt av interiør, tekstil og møbler til hele hjemmet hos oss. Sammen med et klassisk og tidløst helårssortiment utvikler vi også trend- og sesongkolleksjoner, og egne produktserier til stue, kjøkken, soverom, bad og barnerom.

God kvalitet til god pris er viktig for oss, og vi styrer fortsatt etter den opprinnelige forretningsideen som er å gjøre kvalitetsvarer tilgjengelig for alle – til priser folk flest har råd til.

De fleste av våre butikker har et komplett vareutvalg, samtidig som du alltid finner hele sortimentet på kid.no. Er du ute etter en favoritt du ikke finner i din nærmeste Kid-butikk, ta kontakt med butikken, så bestiller vi varene for deg. Du kan hente din bestilling i valgfri Kid-butikk, eller få varene levert hjem.

Velkommen til et hyggelig butikkbesøk!

Åpningstider

Hverdager 09.00 – 20.00
Lørdag 09.00 – 18.00

Kontakt oss

Telefon: 94 02 61 57

E-post:

kid.no

kid-logo-1000px-72dpi kopi