Akasien Begravelses­­byrå

Bukett-i-hvitt-og-gront-1

Service

Avskjed med omtanke

Akasien Begravelsesbyrå tilbyr personlig oppfølgning av profesjonelle gravferdskonsulenter med bred kompetanse og lokalkunnskap.
Mange års erfaring har lært oss at avskjeden er viktig, og at det er ulike måter å ta farvel på når noen dør. Som et prisbevisst og lokalt begravelsesbyrå, vil vi være en trygg og god støttespiller i prosessen. Vi samarbeider med prester, talere, musikere, blomsterdekoratører, offentlige instanser og andre med fokus på å legge avskjeden til rette for de pårørende.
Vi er et familiedrevet begravelsesbyrå med avdelinger i Asker, Bærum, Oslo og Nordre Follo. Vi bistår i tillegg ved begravelse i Hurum, Røyken og Drammensområdet (med tilstøtende kommuner), eller ved henting av avdøde fra andre deler av både inn- og utland. Det tilbys også hjembesøk til familien for samtale om ønskelig.
Gravferden kan være kirkelig, humanistisk, livssynsåpen eller innen annet trossamfunn. Kontakt oss i dag for planlegging og gjennomføring av en verdig begravelse, seremoni og/eller bisettelse.

Åpningstider

Alle dager Døgnvakt

Kontakt oss

Telefon: 23 22 13 10

E-post: post@akasien.no

akasien.no

Akasien_logo