fbpx
 

Blomstrende påskekos!


I år blir det hjemmepåske for de aller fleste av oss, og gule blomster gir påskestemning på 1-2-3.

Det er ikke så mye som skal til. Med gule blomster, noen gåsunger og litt enkel påskepynt, så har du skapt en koselig påskestemning.

Narciss, eller påskeliljer som de fleste kaller dem, er meget populære denne sesongen. De finnes både som løkplanter og i bunt, og er flotte både ute og inne. Narciss kan takle ned til -5 grader, og er blant de tidligste plantene vi kan sette ut om våren.  Viola er en annen plante som godt kan tåle vårens skiftende temperaturer.

Inne kan du fylle vasene med gule tulipaner, roser, narciss eller vakre påskebuketter. Begynner blomstene å bli slitne i slutten av påsken, kan du forlenge levetiden ved å kutte stilkene korte og sette i små vaser. Spe på med en rufsete påskekylling eller koselig påskehare, så er det bare å ønske påsken velkommen!

Pakker med påskeblomster levert på døren
Vi har gjort det enkelt for deg og satt sammen ulike påskepakker med herlige påskegule blomster. Akkurat det du trenger for å skape påskestemning hjemme. Vi har pakker med påskeblomster til å pynte opp innendørs, og pakker med vårblomster som tåler å stå ute selv om det blir en frostnatt eller to.

Pakkene kan bestilles for hjemlevering eller hentes i butikken. Bestill på mestergrønn.no eller ta kontakt med vårt kundesenter på tlf. 800 80 111.