fbpx
 

ARK Bokhandel har åpnet ny og større butikk

Butikksjef Kristi Moholdt på ARK Bokhandel på Røa Senter gleder seg over å vise frem den nye butikken sin. Butikken er blitt enda lysere og lokalet blitt større – med bedre utvalg og innredet slik at det blir lettere å finne frem.

I sortimentet finner du stort utvalg bøker og faglitteratur, barnebøker, og en egen avdeling med leker, spill og tegne- og malesaker.

Det skal fortsatt være like hyggelig å handle på ARK på Røa Senter, og trenger du noen gode lese- eller gavetips, så gir Kristi og de butikkansatte på ARK mer enn gjerne gode råd! Kristi tipser oss om de mest populære bøkene akkurat nå, flotte gaver å legge under juletreet
.

5 populære julegavetips

Til den som er glad i biografier er «Kongen forteller» populær. I «Kongen forteller» får vi kong Haralds egen fortelling om dagens Norge. Kongen snakker om forandringene som har funnet sted gjennom hans år som prins, kronprins og konge. Disse faller sammen med kong Haralds egen historie.

Til krimelskeren har Kepler en trollbindende evne til å skrive ut våre verste mareritt, og nå leverer Kepler igjen i «Speilmannen»!

Til barna er «Solvokteren» det neste, episke eventyret i årstidskvartetten fra Maja Lunde, der megabestselgeren «Snøsøsteren» var den første.

«Verdenshistorie. Med fortiden som speil» er et formidabelt verk, skrevet av Terje Tvedt – en av landets aller fremste historikere. Det er en verdenshistorie som tar oss gjennom 5000 år og fram til i dag. Perfekt gave til en historieinteressert bestefar eller far.

Mor ønsker seg kanskje «Hekneveven», en storslått fortelling om et Norge på vei inn i en ny tid, om nyrydding og fåfengt slit, om temming av fossefall og det første elektriske lysglimtet i bygdenatta, og om den store krigen i Europa der bror står mot bror.


Gjør BLACK FRIDAY-kuppene nå!


Hos ARK ønsker de å skape en trygg julehandel og unngå lange køer og fullstappede butikker. For å ivareta lokale smittevernregler og unngå Black Friday og Black Week-kaos, har kundene allerede nå muligheten til å sikre seg gode tilbud.


ARK Bokhandel finner du ved siden av sine tidligere lokaler i 1. etasje på Røa Senter. Velkommen innom den nye butikken!

Foto og kilde: ark.no