fbpx
 

KID Interiør har åpnet i 1. etasje på røa senter

Vårt nye tilskudd innen interiør på Røa Senter har åpnet. Butikksjef Nine Charlotte Mueller og resten av KID-gjengen har stått på, pakket ut pall på pall med varer, og fylt opp butikken med lekre tekstiler og interiørprodukter til alle husets rom. Her finner du pynteputer og gardiner, lykter, telysholdere, lamper og belysning, stort utvalg sengesett, dyner og puter, alt til borddekkingen, de fineste julevarene og masse interiør. Vi gleder oss stort over å ha fått KID Interiør på Røa Senter – velkommen innom den nye, lekre butikken!


400 kvm. interiør til alle husets rom

KID Interiør finner du ved siden av ARK Bokhandel i 1. etasje på Røa Senter. En oversiktlig butikk, delt opp i ulike avdelinger, slik at det er lett å finne frem. Ønsker man inspirasjon, er det bare å ta turen rundt og se på utstillingene, og gjerne ta en prat med betjeningen om det du lurer på eller om du trenger noen gode råd eller ideer. Her finner du ansatte som kan faget sitt, og gjerne hjelper dere kundene.

Hos KID Interiør finner du utstyr, tekstiler og interiørprodukter til stue, soverom, kjøkkenet og spiseplassen, badet og barnerommet.


Velkommen til ny butikk og en hyggelig handel på Røa Senter!