Nille

3 sommerstiler

Hos NILLE finner vi 3 sommerstiler denne sesongen – den klassiske Seabreeze, romantiske Mistral og den energiske Sound of Summer. Hvem er din favoritt?

Seabreeze

Seabreeze er en klassisk og maritim stil, som henter inspirasjon fra Middelhavet og den Franske rivieraen. Fargene går i blått, hvitt og beige toner, og striper og kelim-mønster står i sentrum. Materialer som sement, klart glass, tørket gress og rattan preger denne stilen, og kombinert med grove bomullstekstiler får vi et moderne maritimt uttrykk, som passer perfekt inn i den norske sommeren.

Mistral

Sommerstilen Mistral er av det mer varme og romantiske slaget, med et hint av nostalgisk eleganse. Fargene som står i sentrum her er grønt, rosa og beige toner, med innslag av svarte detaljer.

Småblomstrete tekstiler gir den friske følelsen av en sommerlig blomstereng. Blomstermønster preger både tekstiler og servise, og går igjen i flere detaljer. Vi drømmer vi oss bort til en varm sommerdag på den italienske landsbygda, hvor vi nyter et glass forfriskende limonade i skyggen fra et oliventre. Mistral passer like perfekt på balkongen eller i bakgården i byen, som på hytta eller i hagen.

Sound of Summer

Sound of summer er stilen som roper sommer, og passer perfekt til varme sommerdager, piknik på stranda og sommerfesten

Her er det sterke og glade farger som står i sentrum; rosa, turkis, gult og korall. Striper og blomstermønster, sammen med årets tucan-print, preger denne friske sommerstilen. Vi får deilige, tropiske vibber og drømmer oss bort til eksotiske steder med palmesus, bølgeskvulp og pulserende sommerstemning.


Foto og kilde: NILLE