Vinterferie og hyttehygge

Vinterferien nærmer seg for mange, og kanskje står en tur på hytta på ferieplanen. Når vi er på hytta så har vi ikke lyst å bruke mye tid på oppussing, men kunne alikevel tenke oss å gi den en liten «makeover» og tilføre den et nytt, personlig preg. Vi tok en prat med butikksjef Kristin på Annen Etage for tips til farger, materialvalg og tilbehør.

KRISTINS TIPS:

•  – Å bytte ut puter og tekstiler er en enkel og rimelig måte å endre uttrykket på. Kombiner gjerne ulike materialer og mønstre for et mer spennende og personlig uttrykk, tipser Kristin oss om.

• Kristin synes det passer å hente inn naturen på hytta og bruker den ofte som inspirasjon. Hun kombinerer gjerne tre og skinn for et litt røffere uttrykk. Vi elsker de store trefatene hun viser oss fra Lama, og de lekre skinnputene. Fatene er fine å sette lys og lykter i, lage et bugnende fruktfat, eller pynte med naturelementer du finner ute.

• Blått og bruntoner er en lekker, lun og harmonisk fargekombinasjon, som passer fint på hytta. Fint mot hvite eller naturlige, trefargede vegger. – Blått er en farge som kommer nå mot våren, i tillegg til grønt, forteller Kristin.

• Masse levende lys og lykter er et «must» til den skikkelige gode hyttestemningen. Ingenting er som å komme hjem til en varm og lun hytte etter en lang skitur, tenne levende lys og fyr på peisen, og sette seg ned i godstolen med en god bok. Hyggelig er det også å ønske gjester og hyttenaboer velkommen med rustfrie lykter ved inngangspartiet.

• Puffer er fortsatt i trendbildet, og er perfekt til å skape en lun, avslappet lounge-stemning i hytta. De er enkle å flytte på, deilige å hvile beina på og gir ekstra sitteplasser til gjester – og vi elsker den lekre jeansblå puffen i fløyel fra Lama.

• Lag en gjennomført stil ved å videreføre stilen til borddekkingen. De rustikke tretallerknene fra Lama skaper en koselig ramme rundt måltidet.

 Alle produktene er fra Lama, som blir ført av Annen Etage på Røa Senter.