Velkommen til Røadagene fredag og lørdag!

Røadagene er i full gang. Denne uken som kommer vi du finne massevis av knallgode tilbud i de ulike butikkene på hele Røa. Noen har begynner allerede begynt og noen starter i morgen. Lørdag blir det utemarked med markedstelt, grilling, blomstermarked, sportstelt, tilbudstorg og gøy for barna.

Sommeren er her og det markerer vi hvert år med markedsdager her på Røa Senter. Lørdag 15. juni rigger vi  til markedsplass utenfor sentret og koser oss med aktiviteter, uteservering og markedstilbud. Og noen er på plass ute allerede fra fredag. Anton Sport setter opp store sportstelt med massevis av varer til knallpriser.

VITA starter allerede på tirsdag med mange av side tilbud. Det blir Korresdager med -30%,  og -30% på en mengde solprodukter. Lørdag blir det goodiebags og overraskelser til kundene og et stort TILBUDSTORG utenfor NILLE og VITA.

NILLE har sommerfest ved bassengkanten!
Her kickstarter de sommerfesten med -50% på alle sommervarer!

MESTER GRØNN har de fineste oliventrær til kr 700,- og flotte fikentrær til kr 200,- på tilbud hele uken. I tillegg kommer de noen spennende tilbudsoverraskelser på fredag og lørdag.

FREDRIK & LOUISA har litt av en uke med bedre priser enn taxfree på mye!! En mengde dufter og deostick til – 30%, Lancome mascaresett kr 149,- og alle solpleie og selftan – 30%. Og på toppen av det hele  – alle ansiktspleie fra Clarins -25%!! Nå lønner det seg å stikke innom og kjøpe favorittene dine. På lørdag blir det gavesett til – 50% i tillegg.

Denne uken starter også sommersalget i flere av klesbutikkene.
VIC trår til med 30%-50% rabatt på en mengde herlige merkevarer. Vær tidlig ute, det fineste går først.

ANNEN ETAGE har -50% på deilige pysjer fra Lexington og i tillegg -20% på klær og sko torsdag til lørdag. Ta også en tur innom tilbudsteltet på lørdag – mange positive overraskelser!

Ta også turen innom INTEROPTIK. Her kan du vinne en brille til en verdi av kr 12.000,-. Kan jo være greit å ta med seg – og hva med solbriller til -30%. Sommeren kommer nå!

I teltet til VITUSAPOTEK vil du finne mye billig og mye bra! Lørdagsmarkedet er fra kl 10-15.00.

Og det er ikke bare på senteret det vil foregå aktiviteter:

Sjekk ut Weber Puls hos Jernia!
Jernia får Weber på besøk som demonstrerer den nye elektriske grillen Weber Puls, kom innom for gode råd og tilbud i butikken.

Følg oss her på Web og på Facebook/Instagram. Vi vil legge ut aktiviteter og tilbud hver dag fremover.

Røa Sport og Mote har allerede kjørt igang med sine tilbud.

Vi håper du vil ha en fin dag på Røa, både med koselig shopping og kanskje sitte ned og ta en lunsj på ett av spisestedene. Vi setter pris på at du handler lokalt og at vi også fremover vil ha et levende Røa.
Velkommen!