Tips til pleie av vinterhuden

Hei alle sammen!

Sneen daler, gradene kryper nedover og huden tørker inn. Det siste trenger ikke være tilfelle, med pleie og riktige produkter kan huden få igjen sommerens glød og mykhet.

 

Hvorfor ikke bruke de lange kveldene til og skjemme oss bort litt, lag et lite mini spa på badet og plei huden på kropp og ansikt.

Jeg elsker DR. Brandt sin microdermabrasion, den herlige skrubben fjerner død hud og etterlater den glatt og myk. Nå som huden er nyskrubbet er det perfekt å fortsette med en maske. Spesielt nå på vinteren trenger min hud masse fukt og næring, så jeg tar gjerne en god fuktmaske. En av mine favoritter er Lifeplankton mask fra Biotherm, denne passer for alle hudtyper, selv den mest sensitive. Denne lar jeg sitte på ca. 30 minutter mens jeg nyter en deilig kopp te og ser på favoritt serien min på TV. Etter jeg har fjernet masken påfører jeg serum, øyekrem og min vanlige nattkrem:-) Deilig!


Vi må selvsagt ikke glemme huden på kroppen, huden er vårt største organ og trenger masse pleie og kjærlighet. Er du så heldig og ha badekar, så synk ned i det på kvelden, mens du gjør ovenfor nevnte ansiktspleie. Skrubb hele kroppen med en deilig kroppskrubb, f.eks. smoothing body scrub fra Clarins, deretter smører jeg meg inn med Vitalizing oil fra Juvena.

 

Den etterlater huden myk og velduftende, i tillegg motvirker den strekkmerker. What`s not to like? Jeg avslutter med en fet og god bodylotion, f.eks. Smoothing and firming body lotion fra Juvena. Dette er luksus i hverdagen og akkurat den pleien huden vår trenger trenger nå!