25 apr Green Weekend hos VITA

 

Green Weekend hos VITA!
Regner med vi sees allerede på formiddagen i morgen. Her er det masse herlige produkter til vår- og sommeren, til yngre og eldre, til herreavdeligen og til damene, til armer og bein og til hår og hud.
Fyll opp i skuffer og skap, kjøp gaver til venninner og venner.

Jeg har et par favoritter. Den første er denne her. Den må du bare prøve denne våren.

 

Swiss Skin Renewal Kit er en hudbehandling som består av to produkter som sammen stimulerer kollagenproduksjonen. Fine linjer, rynker og arr reduseres, huden blir strammere og mykere elastisiteten forbedres og grove porer blir mindre. Nå har serumet fått oppdatert formula som er enda mer effektiv!

Hemmeligheten med behandlingen er kombinasjonen av de to produktene. Mikronålbehandlingen Skin Roller lager små mikrohull i ansiktshuden og lurer huden til å tro at den er skadet, slik at legningsprossesen og kollagenproduksjonen starter. Behandlingen stimulerer og fornyer huden innenfra og utenfra. Fine linjer, rynker og arr reduseres, huden blir mykere, blodsirkulasjonen øker, porene minsker og huden får bedre elastisitet og jevnere farge.

 

 

 

Den andre favoritten jeg har er denne:

 

Scholl Velvet Diamond en elektrisk fotfil som enkelt fjerner hard hud hjemme. Scholl Velvet Diamond gir deg raskt myk hud. Det ergonomiske håndtaket gjør den enkel å bruke. Fotfilen kan brukes til ca. 12 behandlinger før rullehodet bør byttes ut.

Da er jeg snart klar for vårsola!!