Velkommen til terapeutene som bryr seg!

På Kroppibalanse er vi massasjeterapeuter fra Axelsons, medlem i NMF og Hud- og Fotterapeuter, med svært høy kompetanse og lang erfaring. Vi har en Autorisert Medisinsk Fotterapeut og våre Negleteknologer er utdannet fra Neglakademiet.

 

Vi har 2 timer gratis parkering og heis rett opp til klinikken.

 

Vi er en helseklinikk som tilbyr det siste innen behandlinger: Ansiktsbehandlinger/dyprens-hudpleie (medisinsk og økologisk), fotpleie, massasjeterapi, klassisk massasje, dyp bindevevsmassasje, cellulittmassasje (ShapeMassage), livsstilsveiledning, bedriftsmassasje, medisinske injeksjoner (botox og restylane), kopping og Dry Needeling (triggerpunktsbehandling med nåler), makeup, vippeløft og vippe-extensions, brude-makeup, negldesign, manikyr og shellac.

 

Vi fører produkter som gir synlige resultater, hudpleieserien Elixir Cosmeuticals (medisinsk fremstilt av to norske hudleger), Darphin (plantebasert og delvis økologisk), Glo mineral makeup (rene mineraler), CND Shellac, vinulux negllakk, og Purelash vippeprodukter.

 

Vi veileder deg på alt innen skjønnhet og helse, og motiverer deg til en bedre livsstil med fysisk aktivitet og et sunt kosthold.

Kroppibalanse200x200

Åpningstider

Mandag  7–18
Tirsdag    8–20
Onsdag 10–20
Torsdag   7–21
Fredag     9–16
Lørdag    Etter forespørsel